FEVZİ TOPUZ, KIRSAL MAHALLE ÇALIŞMALARINI TAMAMLIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz ve ekibi yoğun saha çalışmalarına devam ediyor.

FEVZİ TOPUZ, KIRSAL MAHALLE ÇALIŞMALARINI TAMAMLIYOR
  • 13 March 2024, Wednesday 1:14

‘Görev Bizi Çağırıyor’ sloganıyla yola çıkan ve ilçemiz mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak, taleplerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Topuz, mahalle muhtarlarına söz vererek, mahallede yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Çalışma yapılması gereken noktaları gezerek alan incelemesi de yapan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, meclis üyesi adaylarını yapmış oldukları meslekleriyle mahalle sakinlerine tanıtarak, planladıkları projeleri de paylaşıyor.

Yoğun bir tempoyla saha çalışmalarını gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, kırsal  mahalle ziyaretlerini tamamlamak üzere. İlçemizin birçok mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Topuz kırsal mahalle ziyaretlerini tamamlamasının ardından merkez mahalle toplantılarına başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Avşar, Bozbük, Kazıklı, Gürçamlar, Kızılağaç, Zeytinlikuyu, Kıyıkışlacık, Türkevleri, Bozalan, Gökbel, Çökertme, Ketendere, İkiztaş, Çomakdağ-Kızılağaç, Ortaköy, Akkovanlık, Çallı, Olukbaşı, Çamlıyurt, Kayabaşı, Yusufça, Beçin, Ağaçlıhöyük, Yaka, Ekinambarı ve Koru mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz ve ekibine Türkevleri, Bozalan, Gökbel, Çökertme, Ketendere, İkiztaş, Çomakdağ-Kızılağaç Mahalleleri ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Gizem Özcan’da eşlik etti.

Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştireceğiz...

Ziyaretlerde konuşan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında kırsal mahallelerimiz ve ilçe merkezindeki çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızla buluşup vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz. 31 Mart’tan sonra da çözüm yolları bulma konusunda gayret sarf edeceğiz. Bu yetkiyi ve görevi verecek olan sizlersiniz. Siz değerli vatandaşlarımızın teveccühü çalışma azmimizi bir kat daha arttıracak. Birlikte hareket edip birlikte çözüm yolları bulacağız. Yetki bize verildiği zaman mahallelerimizde tespit ettiğimiz tüm sorunları çözme kararlılığındayız. Biz yalan söylemeyiz. Ne yapacaksak onu söyleriz ve bugüne kadar da böyle olmuştur” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık