FEVZİ TOPUZ’DAN KIRCAĞIZ’DA MİTİNG GİBİ MAHALLE TOPLANTISI

Kırsal Mahalle toplantıları sonrasında Milas merkezdeki mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, ünlü mahalle toplantılarından ilkini Cumartesi gecesi Kırcağız’da gerçekleştirdi.

FEVZİ TOPUZ’DAN KIRCAĞIZ’DA MİTİNG GİBİ MAHALLE TOPLANTISI

Mitingi andıran mahalle toplantısı nedeniyle Kırcağız Mahallesi adeta ayaktaydı. Fevzi Topuz kürsüye gelmeden önce yapılan anonslarda Büyükşehir’de Ahmet Aras, Milas’ta Kırcağız’ın damadı Fevzi Topuz’a oy istenen anonslarla coşkulu bir şekilde bekleyen kalabalığı, önce CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya selamladı. Türkiye’nin içine düşürüldüğü ekonomik, siyasi, sosyal açmazlardan örnekler vererek, AKP iktidarının en geniş halk kitlelerini içine soktuğu girdaptan kurtulmanın acil önemine dikkat çekerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin, bu açıdan önemine işaret etti ve AKP’nin tek adam rejimini geriletmenin çok önemli bir aracı olduğunu vurguladı.

Daha sonra büyük bir tezahüratla sahneye davet edilen CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, geçmişten beri yaptıklarının, bundan sonra yapacaklarının da garantisi olduğunu belirterek, 15-20 yıl önce 700-800 kişilik bir köy iken, bugün Milas’a da yakın olması nedeniyle, nüfusunun 2000’i geçtiğini belirtti ve artan nüfusun yeni yeni işlerin yapılmasını gündeme getirdiğini beliirtti ve Belediye Başkanı olduktan sonra Kırcağız’da yapılması gereken ve yapacağı işleri anlattı.

Önce, ıslahı gereken derenin ıslahını yapacağını belirten Topuz, genişleyen mahallenin yeni yatırımlar almasının önündeki en büyük engelinin İmar Planı olduğunu belirterek, en kısa zamanda İmar Planını yapacağını ve ayrıca, Kırcağız’ın kanalizasyon şebekesini yaparak, bunu Kırcağız’a da yakın olan Milas Atık Su Arıtma Tesisi’ne bir kollektörle bağlayacağına söz verdi.

Kırcağız’daki Büyükşehir ve Milas Belediyesi’nin var olan büyük arsalar üzerinde, gençliğe dönük çok yönlü spor tesislerinin yer alacağı bir spor kompleksi yapacağını belirtti. Artan nüfus ve yapılaşmanın gerektirdiği yeni yolların da yapılması gerektiğini ve bunları da yapacağını kaydeden Topuz, daha sonra Milas Belediye Meclisi üye adaylarını kürsüye davet etti ve hep birlikte Kırcağızlılar’ı selamladılar.

Daha sonra Kırcağız’dan partiye yeni katılan vatandaşların rozetlerini takan Fevzi Topuz, daha sonra da 31 Mart seçimlerinde Kırcağız Muhtarlığı’na aday olan aday adaylarıyla birlikte katılanları selamladı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık