Final Lisesi ilk mezunlarını verdi

ÖNDER Haber -

Final Lisesi ilk mezunlarını verdi

Özel Milas Final Temel Lisesi’nden mezun olan 120 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi… Dershanelerin liselere dönüştürülmesinin ardından Özel Milas Final Temel Lisesi bu yıl ilk mezunlarını vermiş oldu…

Özel Milas Final Temel Lisesi’nde eğitim öğretim gören 12’nci sınıf öğrencileri için dün saat 14’de Mylasa 48 Restaurant’ta mezuniyet töreni düzenlendi.

Final Temel Liseler Yönetim Kurulu Üyesi Ali Coşkun, Özel Milas Final Temel Lisesi yönetici ve öğretmenleri ile öğrencilerin velilerinin katılımıyla gerçekleşen tören, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın söylenmesiyle başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Final Temel Liseler Yönetim Kurulu Üyesi Ali Coşkun, düzenlenen törende Final Liseleri’nin ilk mezunlarını vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Öğrencilerimizi emanet ettiğimiz, öğrencilerimizin başarıları için gece gündüz çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Değişim ve dönüşüm sürecinde velilerimiz bizlere güvendi. Bu güveni boşa çıkarmadık. Öğrencilerimiz girmiş oldukları sınavlarda başarılı sonuçlar elde ettiler. Baraj altında kalan öğrencimiz de olmadı. Öğrencilerimiz bugünden sonra en iyi yöneticiler, en iyi mühendisler, en iyi işadamı veya işkadını olacaklar. Önlerine mutlaka zorluklar çıkacak. Bu zorluklar inşallah sizleri yıldırmaz ve kendiniz için belirlediğiniz hedefe ulaşırsınız” dedi.

Coşkun’un ardından kürsüye mezun olan öğrenciler adına konuşma yapmak üzere 12 / A sınıfı öğrencisi Emre Sarıman davet edildi.

Tören daha sonra diploma töreni ile devam etti. Mezun olan öğrenciler ailelerinin alkışları eşliğinde diplomalarını öğretmenlerinden aldılar.

Mezuniyetlerini keplerini havaya atarak kutlayan öğrenciler daha sonra müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık