Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gelecek ne varsa "Getiriver gari" dediğinizde getiriveriyorlar 

Koronavirüs salgını sürecinde evinden çıkamayanların alışveriş ihtiyaçlarını karşılamak üzere Milaslı üç genç bir araya gelerek internet üzerinden "getirivergari" adıyla hizmet sunan bir kuruluş oluşturdular. "Gelecek ne varsa" biz getiririz, diyerek yola çıkan gençler önce Milas ilçe merkezinde başlattıkları çalışma alanını kısa sürede Koru ve Güllük'e kadar yaymayı başardılar. Geçlerin şimdiki hedefi ise en kısa sürede Milas'ın 132 mahallesine de hizmet götürmek.

Gelecek ne varsa

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü, Reklamcılık Anabilim Dalından mezun olan Mehmet Can Çiftçi, Bandırma 17 Eylül Deniz ve liman İşletmeciliği Bölümünden mezun olan ve halen aynı üniversitenin Denizcilik İşletme Yönetimi 4'üncü sınıf öğrencisi olan Raşit Bahar ve Pamukkale Üniversitesi Elektronik Teknolojisi Bölümünden mezun olan Kazım Özbudun'un kurduğu "getirivergari", evden alışveriş yapmak isteyenlere hizmet sunuyor. Evden alışveriş yapmak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılayan ve her sefer başına sadece 5 TL alan "getirivergari"nin genç yöneticileri aynı zamanda bildirilen ürünleri Milaslı yerel esnaftan alarak onlara da destek veriyorlar. Milas esnafının ürünlerini dijital ortamda satışa sunabilmeleri için esnaflara dijital destek vermeye de hazırlanan gençler, müşterilerine tam dijital hizmet vermek amacıyla online olarak kredi kartı ile ödeme seçeneği de sunuyorlar.

MİTSO ÜYELERİNE DE BİZ GETİRİVERELİM GARİ

Milas'ta kurdukları "getirivergari" alışveriş ağı ile yeni bir hizmet ağı oluşturan gençler MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek çalışmalarını anlattılar. MİTSO üyelerine de gerek ürünlerinin satışında, gerekse kendi ihtiyaçları için yapacakları alışverişte de hizmet sunmak istediklerini anlatan "getirivergari"nin kurucularından Mehmet Can Çiftçi "Pandemi süreciyle birlikte evden çıkamayan kişilere tüm market, manav, kasap, şarküteri, fırın, pastane ürünlerini onlar adına satın alıp, kapılarına kadar götürüp teslim etmek amacıyla 'getirivergari'yi kurduk" dedi. Mehmet Can Çiftçi, "bize ulaşan talepleri Milaslı yerel esnaflardan satın alarak onlara da destek oluyoruz. İlerleyen süreçte yerel esnafımıza internet üzerinden alışverişe uygun bir teknolojik altyapı oluşturarak ürünlerini dijital ortamda satışa sunmalarına yardımcı olacağız" diye konuştu. Çiftçi, MİTSO üyelerine gerek internetten alışveriş yapmalarında, gerekse ürünlerini satışa sunmada da destek olmak istiyoruz. Bu konuda MİSO'dan da destek bekliyoruz" diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de gençleri kutlayarak "Güzel bir girişim başlattığınız için sizleri kutluyorum. Başarılar diliyorum. Çalışmalarınızı odamız üyelerine duyuracağız. Onların da gerek evlerinden çıkmadan yapacakları alışverişlerinde, gerekse ürünlerinin sizin aracılığınızla satışında sizinle çalışmak isteyeceklerine inanıyorum. Ayrıca başlattığınız girişimle gençlerimize örnek olduğunuz için de sizi ayrıca kutluyorum. Alışverişinizde Milas ürünlerini tercih etmenizi, Milaslı üreticilerin ve esnafın ürünlerini tercih ettiğiniz için de size teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis