Geleneksel “Güllük Koşusu” yapıldı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Geleneksel “Güllük Koşusu” yapıldı

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen isimli koşulardan biri olan GÜLLÜK Koşusu 28 Aralık’ta yapıldı.

Türkiye Jokey Kulübü’nce İzmir Şirinyer Hipodromu’nda geleneksel olarak düzenlenen “Güllük” adı verilen ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yoğun programı nedeni ile katılamadığı koşuyu Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat da heyecanla izledi.

28 Aralık 2017 Perşembe günü saat 17’de İzmir Şirinyer Hipodromu’nda koşulan “Güllük Koşusu”nu 7 numarayla koşan “Tarıkhan” isimli at kazandı.

Kazanan Atın Sahibi TJK Asli Üyesi İ. Suat Kutlu’ya plaketi, Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat tarafından verildi.

Şirinyer Hipodromu Şeref Tribününde düzenlenen plaket töreninde TJK Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Beşerler ve İzmir Hipodrom Müdürü Cüneyt Ertan da hazır bulundular.

Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, plaket töreni sırasında yaptığı konuşmada, “Bizim önemli bir mahallemiz olan Güllük adına düzenlediğiniz yarış için ve bizleri de davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Milas Belediyesi olarak böylesine güzel bir organizasyonda olmaktan mutluyuz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık