GÜLLÜK ESNAFI HEM HAYIRLI OLSUN DEDİ HEM SORUNLARINI İLETTİ.

31 Mart yerel seçimleri sonrası yeniden seçilerek Milas Belediye Başkanlığını sürdüren Başkan Muhammet Tokat’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

GÜLLÜK ESNAFI HEM HAYIRLI OLSUN DEDİ HEM SORUNLARINI İLETTİ.

Şimdiye kadar bir çok ziyaretçiyi ağırlayan Başkan Tokat’ın dünkü misafirleri Güllük mahalle esnafı oldu. Güllük eski Belediye Başkanı İsmail Yiğit,Güllük mahalle muhtarı Ali Polat,Alevi Kültür Derneği Güllük Şube Başkanı Tahsin Piliç,Güllük minibüs kooperatifi başkanı Osman Kırçın,Güllük Belediyespor Başkanı Yılmaz Kadık, Güllük eski Belediyesi meclis üyeleri ve Güllük esnafından oluşan heyet, Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Başkan Tokat’a hayırlı olsun dileklerini ileten Güllük heyeti, ayrıca yaklaşan yaz sezonu öncesi Güllük’teki eksiklikleri de anlatarak giderilmesi konusunda yardım istedi.Ziyarette ayrıca Türkiye genelindeki güncel gelişmeler ve iptal edilen İstanbul Belediye Başkanlığı seçimleri de konuşuldu.

Ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Tokat duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Milas Belediyesi olarak yeni bir yapılanma içerisindeyiz.Başkan yardımcılarımızı belirledik.Önümüzdeki günlerde yapılanmamızı tamamlayıp hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.Tokat ayrıca, Güllük mahallesinin kendisi açısından önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek, sezon öncesi tüm eksikliklerin giderileceğini belirtti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık