Gürsel İnce: “Siyasette dürüstlük İNCE çizgimizdir”

 Gürsel İnce: “Siyasette dürüstlük İNCE çizgimizdir”
  • 16 March 2024, Saturday 17:20

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, seçim çalışmaları sırasındaki bazı sözleri üzerine, CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un yaptığı açıklamayla ilgili olarak, “CHP Milas Belediye Başkan Adayının şahsımla ilgili paylaşımı ve sonrasındaki haberlerden sonra şahsıma cevap hakkı doğduğundan sizlerle paylaşıyorum” notuyla gönderdiği metinde şu görüşlere yer verdi:

“Kıymetli Milaslı Hemşehrilerimiz;

Siyasette dürüstlük İNCE çizgimizdir..

Yalan, iftira, manipülasyon, algı gibi kelimeler lügatımızda bulunmadığından bizlere uzak ifadelerdir.

Bir hizmetin yapılması sadece inşai faaliyetin tamamlanması veya kurdelesinin kesilmesiyle olmuyor. O fikri ortaya çıkarmak, projeyi hazırlamak, fizibilitesini yapmak, finansmanını sağlamak, temellerini atmak, o hizmetin yapılmasında en büyük emektir diye düşünüyoruz.

Belediyecilik anlamında Milas’a kazandırılan ve konuşmamızda belirttiğimiz eserlerin kimin projeleri olduğu, o dönemi bizzat yaşayan Milaslı hemşehrilerimizin malumudur. Kaldı ki dönemin Belediye Başkanı Sayın Ali Doğan Serçek Bey de halen hayatta olduğuna göre kendisine de bu hususlar sorulabilir..

Siyasi nezaketimiz ve üslubumuzu bozmadan Milas’ımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyunun takdirlerine sunarız.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık