Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Hallk Müziği Derneği Başkanı Turgut Taş güven tazeledi

3. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Milas Türk Halk Müziği Derneği’nde mevcut başkan Turgut Taş yeniden başkanlığa seçildi.

 Hallk Müziği Derneği Başkanı Turgut Taş güven tazeledi

Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Toplantı Salonu’nda düzenlenen genel kurula Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, muhtarlar ve üyeler katıldı. Genel kurulda mevcut başkan Turgut Taş, tek liste ile gerçekleşen seçimde yeniden başkan seçildi.

Açılış ve yoklamanın ardından Divan Heyeti’nin seçimi, Atatürk, şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Genel kurulda;  yönetim ve denetim kurulları raporları ibraz edildi ve gündemdeki diğer maddeler görüşüldü.

Tek liste ile gerçekleşen seçimde Turgut Taş yeniden başkanlığa seçildi. Taş başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyelikleri; Zeki Gümüş, Remzi Gökkaya, Muzaffer Akpalamut ve Zafer Pınarlık’tan oluştu.

Derneğin asil denetim kurulu üyelerinde ise Nedim Meşelik, Necati Yaman ve Mustafa Bengü isimleri yer aldı.

Milas Türk Halk Müziği Derneği Başkanı Turgut Taş, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek derneğin yeni dönemdeki hedeflerini gerçekleştirmek için azimle çalışacaklarını ifade etti ve katılımcılarateşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis