HAYAT BOYU ÖĞRENME 2021-2022 DÖNEMİ PLANLANDI

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıyla 2021-2022 yılı Hayat Boyu Öğrenme Yılı planlaması yapılırken, yeni dönemde 8 mahalledeki okullarda Ekim ayında kurs kayıtlarına başlanılacak.

HAYAT BOYU ÖĞRENME 2021-2022 DÖNEMİ PLANLANDI

Milas’ta açtığı kurslar ve yetiştirdiği kursiyerlerle başarılı işlere imza atan Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından geçen eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi, yeni eğitim-öğretim yılının da planlaması amacıyla bir toplantı düzenledi.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı toplantı salonunda Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya; Milas İlçe Emniyet Müdürü Nedayi Atakan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, Milas Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Vurgun, Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Ergun Kırova ile okul müdürü ve müdür yardımcıları katıldı.

Toplantının başında kısa bir konuşma yapan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, geçtiğimiz yıl açılan kurslarda hazırlanan ürünlerin çok güzel ve başarılı olduğunu görmenin kendisini mutlu etiğini belirterek, emeği geçen herkesi tebrik etti.

Bu konuşmanın ardından Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, katılımcılara geçtiğimiz eğitim öğretim yılının değerlendirme, gelecek eğitim öğretim sezonunun da planlanması sunumunu yaptı.

Buna göre; Hayat Boyu Öğrenen Mahalle projesi kapsamında belirlenen Cumhuriyet Mahallesi-Cumhuriyet İlkokulu, Şevketiye Mahallesi-M. Akif Ersoy ÇPAL, Aydınlıkevler Mahallesi-Fen Lisesi, Güllük Mahallesi-Güllük İlkokulu, Bafa Mahallesi-Bafa İlkokulu, Emek Mahallesi-Sağlık Meslek Lisesi, Ören Mahallesi-Ören İlkokulu ve Kazıklı Mahallesi-Kazıklı İlkokulu olmak üzere 8 mahallede-okulda alan çalışması yapılarak Ekim ayında kursların başlatılması planlanıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık