Her Şey Uzaktan Eğitim üzerine kurulurken

​​​​​​​BU AYIP BİZE YETER!,,  Ya da TELEKOM’a!..

Her Şey Uzaktan Eğitim üzerine kurulurken

Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi’nin 5-12. Sınıflar arasındaki öğrencilerimiz için başlattığı Dijital Eğitim’I anlattığı sosyal medya hesabının altına bir yorum gönderen vatandaşın talebi, pandemi koşullarında kurtarıcı gibi görünmesine karşın, uzaktan eğitimin hiç de öyle açıkları kapatmaya yetmeyeceğini çok güzel özetler niteliğindeydi.

Burak Dağdeviren isimli vatandaş, paylaşımın altına şunları yazmış: “Sayın başkanım yaklaşık 2 yıldır Güneş Mahallesi 2.Kızılbağlar sokak ve çevre sokaklarda internet erişimi için hizmet almayı bekliyoruz. Kaymakamlığa kadar gittik fakat hiçbir sonuç alamadık. Tekelde bulunan şirket altyapı için kılını dahi kıpırdatmıyor. Lütfen bu durum için bi çözüm yolu bulabilir misiniz?”

İşte bu!.. Geçmiş yıllarda da ve hâlâ her muhtarlar toplantısında neredeyse, en çok dile getirilen şikayet buydu.. Telekom, yeterli altyapı hizmeti getiremediği için, bırakın kırsal mahalleleri, Milas’ın içindeki vatandaşlar bile internet erişimine sahip değiller.

Sonra da, yüz yüze eğitim yerine, sanki vatandaşların hepsinin evinde bilgisayar ya da tablet varmış gibi, olsa bile internet varmış gibi, uzaktan eğitimi bir çözüm gibi görüyoruz..

Peki şimdi ne olacak?!..

Yetkilileri, hiç olmazsa pandemic nedeniyle, bu sorunlara hızla eğilmeye ve çözmeye davet etmekten başka ne yapılabilir!?..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık