Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

VANDALLIĞIN BU KADARI!..

Şehir Parkı’ndaki Top’un tekerleğini kırdılar…

VANDALLIĞIN BU KADARI!..

Milas Belediyesi Şehir Parkı, Milas Belediyesi’nce yeni çehresine kavuşturulduktan sonra çay bahçesi ihaleyle kiralanmıştı. Çay bahçesinin etrafında da geniş yeşil alan ve çocuk parkı vardı. Ayrıca, Milas’ın simgesi haline gelmiş ve çocukların üstüne çıktığı bir torpil ve eski yıllarda kullanılan bir top da, aksesuar olarak bulunuyordu.

Dün, duyarlı bir yurttaşımız, parktan geçerken dikkatini çekmiş, çay bahçesinin sandalye ve masaları yokmuş. Sonra bir bakmış, iki tekerlekle hareket ettirilen topun tekerlerinden biri kırılmış, top yan yatmış duruyor.. Hemen fotoğraflamış. Bizi aradı ve durumu aktardı. Biz de hem yurttaşlarımızla bu vandallığı paylaşmak, hem de belediye yetkililerine duyurmak istedik.

Çay bahçesini işleten yüklenici, bundan önceki Belediye Meclis toplantısında bir talepte bulunmuştu. İhalede açık artırma yöntemiyle belirlenen kira miktarını, pandemi koşullarının da etkisiyle ödeyemediğini ve kira miktarının düşürülmesini talep etmişti. Belediye Meclisi, bunun mümkün olmayacağını oybirliği ile karar altına almıştı. Anlaşılan işletmeci, çay bahçesini işletmeyi bırakmış. Ne zaman bıraktı, belediyeye haber verdi mi, şimdilik bilinmiyor. Ancak bu arada, aynı günlere denk gelen bir şekilde, parkın süslerinden olan iki tekerlekli top arabasının da tekerlerinden biri, belli ki çok kasıtlı bir şekilde kırılmış. Bu vandallık ne zaman yapıldı bilemiyoruz. Ancak bu fotoğraf, konuyu bize ileten duyarlı yurttaşımız tarafından dün sabah saatlerinde çekilmiş.

Belediye yetkililerini bu vesileyle uyarmış olalım.. Çay bahçesinin de, şehrin göbeğinde, terkedilmiş durumdan kısa zamanda çıkarılması gerekir herhalde.. Yeni ihaleye kadar, belediye belki de kendi işletir burayı.. Bakalım..

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis