Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açılışına siyasilerden yoğun ilgi…

Avukat, Ceyda Çetinkaya ve Büşra Yaşar’ın ortak olarak açtığı C&D Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açılışı, dün Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere siyasilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açılışına siyasilerden yoğun ilgi…

İlçemiz Hacıilyas Mahallesi Turgay-Mutlu İşhanı’ndaki hukuk bürosunun resmi açılışına; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, eski Milas İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, bazı belediye meclis üyeleri, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adayı olan isimler, siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda Muğla Barosu’na bağlı avukatlar, MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık, AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak ve her iki avukatın yakınlarıyla davetliler katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesi öncesinde kısa bir açıklama yapan, aynı zamanda bir avukat olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yıllar öncesine gittiğini ve kendi bürosunu açtığı o günlere döndüğünü belirterek; “Başlangıçlar her zaman zordur, ancak zaman geçtikçe her şey yerine oturur.

İki genç ve başarılı avukat arkadaşım, meslektaşım ortak bir hukuk bürosu açmakla sadece para kazanmayacaklar. Aynı zamanda insanların en kutsal hakkı olan savunma hakkının da sağlanmasına katkıda bulunacaklar. Gerçekten böyle bir hukuk bürosunun açılışında bulunmaktan son derece mutluyum. İki genç meslektaşıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnşallah bu ortaklık uzun yıllar devam eder” dedi ve hukuk bürosunun hayırlı-uğurlu olmasını diledi.

Açılış kurdelasını, AKP Belediye Başkanı Adayı Barış Saylak ve diğer davetlilerle birlikte kesen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra büroda kısa bir süre genç avukatlar ve aileleriyle sohbet etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis