Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MEMDER’in yeni yönetiminden ilk etkinlik…

Kısa adı TEMFED olan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’na bağlı Milas Emlak Müşavirleri Derneği (MEMDER) yönetimi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Atapark’ta, şehitlerimizin ruhu için lokma dağıttı.

MEMDER’in yeni yönetiminden ilk etkinlik…

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu üyesi Milas Emlak Müşavirleri Derneği, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından, Mehmet Kırkık başkanlığında yeni yönetimini oluşturarak çalışmalarına başlamıştı. Başkan Kırkık tarafından kongrede, yapacakları faaliyetler arasında gösterilen şehitlerimiz ruhuna lokma etkinliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Atapark’ta gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Mehmet Kırkık ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı etkinlik, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıldönümü dolayısıyla Atapark’ta düzenlenen resmi törenlerin ardından, aynı zamanda derneğin Disiplin Kurulu Asil Üyesi olan Yavuz Yücel’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ve ardından yapılan dua ile başladı.

Dernek Başkanı Kırkık; “Bu ülke için, bu aziz milletimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimiz için karınca kararınca böyle bir etkinlik yaptık. Allah tüm şehitlerimizin mekânını cennet etsin. Bizler bugün onların sayesinde bu vatan toprağında özgürce yaşayabiliyoruz. Ne mutlu bizlere ki, onur ve gurur duyduğumuz şanlı bir tarihimiz ve ecdadımız var.

Kongrede söylediğim gibi derneğimiz, yeni dönemde sürekli ilçemizin ve halkımızın gündeminde olacak. Bugüne kadar sesi-soluğu çıkmayan bir anlayış içindeki dernek, önümüzdeki dönemde sürekli halkımızla ve üyelerimizle iç içe olacak ve dertleriyle dertlenecek, mutluluk ve sevinçlerine ortak olacaktır.

Yola yeni çıkan bir ekibiz ve önümüzdeki süreçte özellikle üyelerimiz ve emlak sektörünü yakından takip eden hemşehrilerimizle birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Derneğe üye olduğum ilk günden beri söylediğim gibi, biz büyük bir aileyiz.

Bugünkü etkinliğimize icabet eden tüm hemşehrilerimize de sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, bir kez daha şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık