İlçemizdeki sigorta acentelerine bir yenisi daha eklendi…

Karabıyık Sigorta Acentesi törenle açıldı. İlçemizdeki Özler İş Merkezi’nde önceki gün, Karabıyık Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. adlı işletme için düzenlenen açılış töreni, yöresel kıyafetlerle açılışa katılan Çomakdağlı kadınlarla renkli görüntülere neden oldu. Açılışa katılan davetliler, davul-zurna ve yöresel halk oyunlarıyla karşılandı.

İlçemizdeki sigorta acentelerine bir yenisi daha eklendi…

Karabıyık Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.’nin açılış törenine; eski dönem Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bazı CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde meclis üyesi aday adayı olan isimler, çok sayıda mahalle muhtarı ve davetliler katıldı.

Açılışa katılanlara teşekkür eden genç girişimci Raziye Seren Karabıyık, en iyi hizmeti sunabilmek, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hareket edeceklerini belirterek sözü Başkan Tokat’a bıraktı.

Açılışı, eski dönem Muğla Milletvekili Hasan Kökten ile birlikte yapmak istediğini belirterek, Kökten’i yanına davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Her zaman genç girişimcileri önemsemişimdir. Elimden geldiğince de onlara her konuda destek olmaya çalıştım. Bugün de onlardan birisi olan genç kardeşimizin işletmesinin açılışını gerçekleştirmek üzere buradayız.

Sigortacılık, ülkemizde bugün çok büyük gelişme kaydeden, toplumun her kesimine hitap eden bir sektör haline geldi. Raziye Seren kardeşimiz de bu işin okulunu okuyarak, kendi alanında halka hizmet verme adına yola çıktı. Umarım işletme ticari hayatta çok uzun soluklu olur; kardeşimiz, ailesi, ilçemiz ve ülkemiz kazançlı çıkar” diyerek işletmenin hayırlı-uğurlu olmasını temenni etti.

Başkan Tokat’ın ardından kendi mahallesinden biri olan Raziye Seren Karabıyık’ı, genç yaşında ticari hayata atılması nedeniyle tebrik eden eski dönem Muğla Milletvekili Hasan Kökten ise şunları söyledi:

“Sayın başkanımızın da belirttiği gibi genç girişimcileri destekleyerek, onların önünü açmakla ilçemize ve ülkemize en güzel hizmeti yapacağımızı düşünüyorum. Kendi köyümden birisi olması da ayrıca benim için gurur vericidir. Ben de Karabıyık ailesine işletmenin hayırlı-uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelası kesildi. İşletme tarafından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık