İndirimli sağlık hizmeti anlaşması imzalandı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

İndirimli sağlık hizmeti anlaşması imzalandı

Muğla Gazeteciler Cemiyeti, Fethiye’de hizmet veren iki özel hastane ile üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilmesine ilişkin anlaşma imzaladı.

Fethiye’deki protokol imza törenine, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferit Topaloğlu ve Erkan İlik, Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu, Hastane Başhekimi Dr. Öztürk Hüral ile Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir katıldılar.

 

Aynı çalışmayı diğer

ilçelerimizde de

sürdüreceğiz

Protokol imza törenlerinde konuşan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, cemiyetin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yürüttüğü projelere bir yenisini daha eklemekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, üye memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni paydaşı olarak gören ve bu yönde üyelerine katkı sunan iki özel hastanenin yönetimine teşekkür eden Akbulut, “Muğla Gazeteciler Cemiyeti yönetimi sosyal ve eğitim alanındaki çalışmalarına önem veren genç ve dinamik bir yönetim. Cemiyetimiz için kurumsallaşma olmazsa olmazımız. Bu çalışmalarımız kapsamında bugün Fethiye’deyiz. Fethiye’deki iki güzide hastanemiz ile üyelerimize yönelik sağlık indirimi anlaşması yapıyoruz. Bu ortak ve anlamlı çalışmaya imzalarıyla katkı koyan iki hastanemizin yönetim ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim. Kendilerini bundan sonra da hep yanımızda görmek istiyoruz. Düzenlediğimiz protokolle yaklaşık 200 üyemiz ve yakını Fethiye’deki bu iki özel hastanelerimizdeki sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak. Aynı çalışmayı diğer ilçelerimizde de sürdüreceğiz. Allah hastanelerimizin yokluğunu hissettirmesin. Bu arada, anlaşmalarımız hangi ilçede olursa olsun tüm üyelerimizi kapsayacak niteliktedir. Anlaşmamız tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Böylesine anlamlı bir

çalışmada bizlerin de

katkısının bulunması

mutluluk verici

Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu da, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin köklü bir meslek kuruluşu olduğunu belirterek, “Muğla’da gazetecilik denince köklü bir kuruluş olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti akla gelir. Böylesine anlamlı bir çalışmada bizlerin de katkısının bulunması mutluluk verici. Genç bir yönetime sahip Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne çalışmalarında başarılar diliyorum. Yaptığımız anlaşmadan dolayı mutluyuz. Hastanemizin de sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek kurduğu bir hastane olduğunu hatırlatır, yine bir sivil toplum örgütüyle dayanışma ve birliktelik sergilemekten onur duyduğumu ifade etmek isterim” dedi.

 

Her iki taraf için hayırlı

uğurlu olsun

Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ise, Muğla ilinde kurumsal bir yapı kazanmış Muğla Gazeteciler Cemiyeti ile paydaş bir çalışma yürütmekten dolayı kurumu adına büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi. Aydemir, “Bugün Muğla Gazeteciler Cemiyeti ile imzalamış olduğumuz protokolü önemsiyoruz. Zor şartlarda görev yapan basın mensuplarımıza ve yakınlarına sağlık hizmeti anlamında katkı sunmak bizler için gurur verici bir gelişme olmuştur. Yaptığımız bu anlaşma her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

İmzalandı

Konuşmaların ardından protokol, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu Başkanı Süleyman Akbulut, Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu ve Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir tarafından imzalandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık