Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İngiliz turistin uyanıklığı sosyal medyayı salladı

Bodrum’da bir süre tatil yaptıktan sonra ülkesine dönüş hazırlığı yapan İngiliz turist, uzun kuyruk nedeniyle ayakta beklemek istemeyince yaralı taklidi yaparak personelden tekerlekli sandalye yardımı istedi. O anları Tiktok hesabından paylaşan uyanık turist, 1,5 milyona yakın izlenme, 150 bini aşkın beğeni aldı.

İngiliz turistin uyanıklığı sosyal medyayı salladı

28 yaşındaki İngiliz turist Wolf Jenkins, yaptığı tatilin ardından ülkesine dönmek için 16 Haziran’da Milas-Bodrum Havalimanı’na geldi. Uzun kuyruklar nedeniyle uçağı kaçıracağından endişelenen turist, sinsice bir plan yaptı. Wolf Jenkins, ayak bileğini burkmuş gibi yaparak çorabını ve ayakkabısını çıkardı; yaralı numarası yaparak personelden yardım istedi. Tekerlekli sandalyeye alınan 28 yaşındaki turist, görevliler eşliğinde uçağa bindirildi.

İlginç olan ise, İngiliz turist, bu anları kayda alarak Tiktok hesabından paylaştı. Video, 1,5 milyona yakın izlenme, 150 bini aşkın beğeni aldı. Wolf Jenkins’in bu hareketini bazı sosyal medya kullanıcıları desteklerken, bazıları da büyük tepki gösterdi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis