Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan oldu

​​​​​​​İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı'nın 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Salı günü Milas Belediyesi Evlendirme ve Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Korona virüs tedbirleri kapsamında genel kurula katılanların salon girişinde ateşleri ölçülüp, dezenfektan kullanımı sağlanırken, salonda oturma planı birer metre mesafeye göre gerçekleştirildi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan oldu

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İYİ Parti Turizmden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP ilçe başkanı İlgin Göktepe’nin ve siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen genel kurulun açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu, “Kongre, yönetim kurulu üyelerinin üzerinde olan bir makamdır. Yönetim kurulunun faaliyetlerini hep birlikte dinleyeceğiz ve o çalışmalar hakkında kararlarımızı vereceğiz. Ben şimdiden yeniden seçilecek olan dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Tabandan gelen istek üzerine partimiz kurulmuş ve halkımıza hizmet etmeye başladı. Yakın bir süre içerisinde halkımıza hizmet için daha farklı konumlara geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yanıkoğlu’nun yapmış olduğu konuşmanın ardından divana Metin Ergun, İncilay Gezgin, Serkan Uzun, Deniz Ekinci, Erdoğan Keleş seçildi.

Divanın yerini almasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşımız seslendirildi. Mesajların okunmasıyla devam eden genel kurul, partiye yeni katılanlara rozet takılmasıyla devam etti.

Yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporunun okunarak ibra edilmesinin ardından ise siyasi konuşmalara geçildi.

“ADIM ADIM KURUMSALLAŞIYORUZ”

İYİ Parti Turizmden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun yaptığı konuşmada “Adım adım kurumsallaşıyoruz. Çok çalışmamız lazım. Ülkemiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gibi bir sistemle yönetiliyor. Bunun değişmesi için % 51’e sahip olmamız lazım. Bugünlerde hep korona virüsü konuşuyoruz. Ama bizim Milas tarımını, Bodrum turizmini, esnafın sıkıntılarını konuşmamız gerekirken, çoklu baro sistemi konuşuluyor. Baroların bu konusu şu anda hangimizi ilgilendiriyor. Maalesef iktidar gündem değiştirmede, algı oluşturmada son derece başarılı. Bizlerin bu sorunları ortadan kaldırmamız için çok çalışmamız lazım. % 51’i bulamadıktan sonra hiçbir sonuç alamıyoruz. Yapılan araştırmaya göre çok fazla kararsız seçmen var. Bizlerin toparlanıp, ev ev sokak sokak gezmesi lazım. Üye sayısını artırması lazım. Ülkemizin normalleşmesi için biran önce % 51’i bulmamız lazım. Ben genel merkezde turizmden sorumluyum. Turizmde çok ciddi sorunlarımız var” diye konuştu.

“MİLLETİMİZ İKİ KUTUP ARASINA SIKIŞMIŞ DURUMDA…”

Genel kurulda konuşan bir diğer isim olan İl Başkanı İncilay Gezgin, ülkede kutuplaşma olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Sizler değişmeyecek denilen şeyleri değiştirdiniz. Türk siyasetinde artık ne yaparsanız yapın asla değişmeyecek denilen iktidardaki partinin artık değişebileceğini gösterenler sizlersiniz. Milletimiz iki kutup arasına sıkışmıştı. Ülkenin gidişatından şikayetçi olan, ne yapabilirim diyenlerin partisidir İYİ Parti. İyi ki sayın genel başkanımız Meral Akşener, İYİ Partiyi kurmuş. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum”

MİLLETVEKİLİ ERGUN’DAN HAK VE DEMOKRASİ MÜCADELESİ VURGUSU

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, hak, hukuk ve demokrasi mücadelesi verdiklerini dile getirerek, ekonomik verilerle hükümeti eleştirdi.

Ergun, “Biz normal bir mücadele veren siyasi teşekkül değiliz. Biz demokrasi mücadelesi veriyoruz. Biz mücadeleye başlamadan önce insanlar birbirleriyle telefonla dahi konuşamıyordu. Herkes dinlenilmek korkusu içerisindeydi. Bir korku iklimi hakim olmuştu. Özellikle 2010 referandumundan sonra. Yani hukukun siyasallaşmaya başlamasından sonra. Belli konulardan söz etmek yasaktı. Biz Türk siyaset tarihine geçecek bir kadroyuz. Verdiğimiz mücadele hak ve demokrasi mücadelesidir.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe başkanlığına aday olan Kasım Özkan kürsüye gelerek salondakilere hitap etti.

“ENGELLERİ AŞA AŞA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

“Mesele Türkiye, Muğla ise çıkarız geliriz diyen kahraman dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Özkan, “Sizler var oldukça bizler de sizlerin desteğiyle daima yükseleceğiz. Önümüzdeki tüm engelleri aşa aşa yolumuza devam edip durmadan çalışacağız. 2015 tarihinde başladığımız bu yolda kutsal yürüyüşümüz devam edecek. Büyük sorunlarımız var. Bu sorunları aşacak gücümüz var” dedi.

Konuşmanın ardından oy kullanma işlemine geçildi.

Kasım Özkan başkanlığında oluşan Yönetim Kurulu Asil Liste:

Aşkın Kılınç, Ayşe Tavaslı, Ali Karaağaç, Asım Büyüktiryaki, Ayla Sarı, Can Helvacıoğlu, Beyhan Kaçar, Olcay Akarsu, Yavuz Doğru, Göksel Yüksel, Hasan Sürek, Hidayet Kabaçam, Leyla Çetinkaya, Mustafa Hüsmen, Serbülent Anıl, Muzaffer Kocakaya, Sultan Acar, Ural Çevik, Volkan Yalçınkaya, Zafer Korucu, Burak Toğuç, Murat Ünal, Yavuz Kaya Yılmaz, Özcan Gül, Asena Filiz, Erol Telef, Nazan Yakabaşı, Mehmet Aktaş, Erol Aktay, Ferhat Taş, Celal Yücel Türkoğlu ve Cemile Akpalamut.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Asil Üyeleri 32 isimden oluşurken, yedek üyelerde 32, il delege asil üyelerinde 94, il delege yedek üyelerinde ise 52 isim yer aldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis