İYİ Parti İlçe Teşkilatından Toplu İftar Yemeği…

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı’nca Cumartesi Pazarı’nın kurulduğu alanda Ramazan ayı nedeniyle bir iftar yemeği düzenlendi. Milas Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayırlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emin Süer, her iki ilçenin belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşların katıldığı iftar yemeğinde, yarın yapılacak yerel seçimlerle ilgili mesajlar da verildi.

İYİ Parti İlçe Teşkilatından Toplu İftar Yemeği…
  • 30 March 2024, Saturday 12:49

Partinin İlçe Başkanı Gürsel İnce, yaptığı konuşmada yine iki belediye başkan adayına yüklendi. İnce; “Malumunuz Pazar günü ilçemiz için, ilçemizin gelecek 5 yılı için son derece önemli bir seçim için sandığa gidiyoruz.

Bir tarafta kendi parti tabanının bile istemediği, aday adayı olmayan, 3 defa aday olmuş ancak hiçbirinde Milas halkından yetki alamamış bir aday, diğer tarafta 3 dönem belediye başkanlığı yapmış ama dişe dokunur bir hizmeti Milas halkına sunamamış bir aday var. 3 dönem yapamadığını şimdi önümüzdeki 5 yılda yapacağını söylüyor. Her iki aday da kazanacaklarından öylesine eminler ki şimdiden havaya girdiler. Unuttukları ise henüz Milas halkı son sözü söylemedi. Her iki tarafın vatandaş üzerinde kurduğu baskıya hepimiz tanıklık ediyoruz.

Hiçbir hazırlıkları olmayan, vatandaşın gerçek sorunlarından uzak, uygulanabilirliği sıfır olan göz boyayıcı projelerle vatandaşın karşısına çıkanlara elbette 31 Mart’ta Milaslı seçmen gerekli cevabı verecek” diyerek tüm katılımcıların mübarek ramazan ayını kutlayarak, etkinliğe katılımları için teşekkür etti.

İlçe Başkanı İnce’nin ardından kürsüye gelen partinin Milas Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayırlı ise, son dört aydır sahada, halkın içinde olduğunu, mitingler yerine birebir vatandaşla görüşmeyi tercih ettiğine vurgu yaparak; “Vatandaşın gerçek gündemiyle, ne yazık ki ilçeyi yönetmeye talip adayların gündemi farklı… Vatandaş geçim derdiyle, yüksek enflasyonla, hayat pahalılığıyla mücadele etmeye çalışıyor. Maalesef 22 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın temsilcisi ile son 30 yıldır ilçeyi yöneten yerel iktidarın temsilcisi vatandaşa gözünü-kulağını tıkamış kendi geleceklerinin, kendi istikballerinin peşine düşmüşler.

İlk günden bugüne denenmişlere bir kez denemeye mecbur ve mahkum değilsiniz diyerek; dürüst, liyakatli, hesap verebilirliliği ilke edinmiş, üretime, istihdama önem veren, kazanan ve kazandıran belediyeciliği Milaslılarla buluşturmak istediğimizi vatandaşlarımıza anlattık. Elbette takdir halkımızındır. Verecekleri karara, demokrasiye olan inancımız gereği saygı göstereceğiz. Sadece sandık başına gittiklerinde ellerini vicdanlarına koyarak, partizanlık yapmadan, ilçenin ve hepimizin geleceğini düşünerek oy kullanmalarını istiyoruz” diyerek katılımları için teşekkür ederek, hem içinde bulunduğumuz ramazan ayını, hem de 10 Nisan’da başlayacak Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ettiğini söyledi.

‘CEKET ANLAYIŞI’ İLE MÜCADELEDEYE ARTIK SON VERİN…

Başkan Adayı Çayırlı’nın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Muğla Milletvekili ve partinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun ise, yıllardır Muğla’da ‘ceketimizi koysak kazanırız’ anlayışı ile mücadele ettiklerini belirterek; “31 Mart’ta artık bu anlayışa bir son vermek gerekiyor. 5 yıldır Bodrum’un hiçbir sorununa çözüm bulamamış, yağmurla oluşan su baskınlarına, yaz aylarında haftalarca maruz kalınan susuzluğa çözüm bulamamış, üstelik aday bile olmamış bir ismi Muğla’ya aday gösterdiler. Bugün halen tankerle su taşınan yerleşim yerleri olan Muğla’ya, Muğla’nın sorunlarını çözmesi için, Muğlalıların ihtiyaçlarına cevap versin diye gösterdikleri aday, ne yazık ki Muğla’yı doğru dürüst bilmiyor bile…

Bir basın toplantısında söylemiştim. Karşımdaki iki aday da navigasyon olmadan gidecekleri yeri bulamazlar, kaybolurlar demiştim. Bunu şaka olsun diye söylemiyorum. Ne yazık ki gerçek bu… Yanlarında bölgeden biri olmadan gidecekleri hiçbir yeri bulamazlar. İktidarın adayını söylemeye bile gerek yok! Turgutreis’teki yazlığının dışında Muğla ile hiçbir bağı olmayan bir aday… Ne yazık ki Muğla’nın, Muğlalıların kaderi bunlara teslim ediliyor.

Gelin bu defa bu anlayışa birlikte dur diyelim. Artık ceket anlayışını ortadan kaldıralım. Bu milletin aklı ile dalga geçer gibi ithal aday dayatmasına dur diyelim” diyerek iftar yemeğine katılan vatandaşlardan destek istedi.

İftar programına Bodrum’daki programı nedeniyle gecikmeli katılan Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emin Süer ise kısa bir konuşma yaparak Milaslıların kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Muğla ve tüm ilçelerinin kaderini değiştirecek, önümüzdeki 5 yılda her anlamda üreten ve kazandıran yeni nesil belediyecilikle vatandaşın buluşmasını arzu ettiklerine vurgu yaparak; “Bu seçimde partilere değil, adaylara, projelere, meclis listelerine, dürüstlüğe, liyakata bakarak, bir anlamda kendinizin, çocuklarınızın ve şehirlerin kaderini değiştirecek bir tercih yapın” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık