Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İYİ Parti Milas’ta üye çalışmalarına hız verdi

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı partinin üye sayısını artırmak, parti politikalarını halka anlatmak amacıyla “Üye Standı” açtı.

İYİ Parti Milas’ta üye çalışmalarına hız verdi
  • 27 September 2022, Tuesday 15:30

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı tarafından Salı Pazarı girişinde stant açıldı.

İlçe Teşkilatı’nın koordinasyonunda açılan üyelik standında vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, “İYİ Parti her geçen büyüyor” dedi.

Meral Akşener’in liderliğinde siyasi çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’nin iktidarın en büyük alternatifi olduğunu vurgulayan İnce, bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da partiye olan yeni katılımları üst seviyeye çıkardıklarını söyledi.

İnce, ‘yiğit ve cesur insanları İYİ Parti nezdinde iktidar yürüyüşüne omuz vermeye, stantlarımızı ziyaret etmeye ve üye olmaya çağırıyorum. İYİ Parti ailesi Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde hızla büyüyor ve halkımızın umudu haline geliyor. Milletimizin teveccühü ve umudunu boşa çıkarmayacağız, iktidar olacağız halkımızın sorunlarını adaletle liyakatle çözeceğiz. Milaslı hemşehrilerimizi stantlarımızı ve teşkilatlarımızı ziyaret etmeye, çayımızı kahvemizi içmeye ve sohbet etmeye davet ediyorum. Stantlarımızda görev alan teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki günlerde haftanın belirli günlerinde Milas Şehir Parkı’nda da benzer çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis