İYİ PARTİ’DEN KAYMAKAM ARSLAN’A ZİYARET

Ziyarette, siyasi nezakete, birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı

İYİ PARTİ’DEN KAYMAKAM ARSLAN’A ZİYARET

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, Kaymakam Eren Arslan’ı ziyaret ederek, seçim güvenliği konusu başta olmak üzere bazı konularda görüş alışverişinde bulundu. Yapılacak seçimlerin ilk olmadığını, bundan sonra da seçimlerin olacağına vurgu yapan Kaymakam Arslan; “Kırmadan, dökmeden, hepimizin aynı gemide olduğunu unutmadan bu çalışmaları sürdürmeli ve sandıktan çıkacak sonuca da saygı gösterilmesi gerekir. Kazanan ilçemiz, milletimiz, ülkemiz olsun” dedi.

Mehmet Çayırlı’nın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle istifasının ardından ilçe başkanlığı görevine getirilen Ahmet Yanıkoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı ziyarete; eski ilçe başkanı Mehmet Çayırlı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan, Gençlik Kolları Başkanı Av. Gürsel İnce ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı adına konuşan eski ilçe başkanı Mehmet Çayırlı; “Genel merkez, il ve ilçe yönetimi olarak siyasi nezakete önem veren, fikir ve düşüncelerin yarışması gerektiğini düşünen bir anlayıştayız. Geçmişten bu yana çevreyi ve insanları rahatsız etmeden kendimizi ve projelerimizi anlatmaya önem verdik. Bu seçimde de aynı anlayışla hareket edeceğiz. Ülkemizin de içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları düşünerek, ‘şaşalı’ bir seçim kampanyası değil, olabildiğince mütevazı bir kampanya yürüteceğiz. Geçmişte olduğu gibi bu seçimde de Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği kuralların tam olarak uygulandığı, gerektiğinde sizlerin de ilave tedbirlerin alınacağı güvenli bir seçim beklentisi içerisindeyiz” dedi.

Aktarılan düşünceye yüzde yüz katıldığını belirten Milas Kaymakamı Eren Arslan da; “Bütün siyasi partiler, ‘biz daha iyisini yapacağız’ düşüncesiyle yola çıkmışlardır. Sonuçta milletimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet için kurulmuşlardır. Dolayısıyla aslolan hizmet anlayışı ise kırmadan, dökmeden, yapıcı-olumlu düşünce ve davranış içerisinde olmalı, sandıktan çıkan sonuca saygı göstermelidir.

Görev yaptığım süre içerisinde bir referandum ve bir de geçen yıl genel seçimleri birlikte geçirdik. Herhangi bir olumsuzluk yaşamadan, demokrasinin tam anlamıyla işlediği bir süreci hep birlikte yaşadık. Milas bu anlamda örnek bir kent… İnanıyorum ki 31 Mart’ta yapılacak seçimler de beklenen olgunlukta geçecek. Kazanan ilçemiz olsun… Milletimiz ve ülkemiz olsun” dedi.

Son yıllarda Milas olarak geleceğe dönük önemli adımların atıldığına dikkat çeken Kaymakam Arslan; “Belki de yeryüzünde bu kadar zenginliğin bir arada bulunduğu başka bir yer yoktur. Milas’ta olmayanları saymak daha kolaydır. Bu nedenle ‘sen-ben’ kavgasından uzak, Milas’ı herkesin gıpta ile bakacağı bir şehir yapmak için çaba harcamalıyız. Hepimiz üzerimize düşen görevi eksiksiz olarak yerine getirmeliyiz. İşte o zaman Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesine bu kenti çıkarabiliriz.

Sahip olduğu zenginliklere bakıldığında belki hak ettiği yerde olmayabilir ama bunu değiştirmek bizlerin elinde. Bir olursak, birlik olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur” diyerek, seçimlere katılacak tüm siyasi partilere ve adaylarına başarılar diledi.

 

 

        

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık