Kaymakam Arslan, İkizköy’ü ziyaret etti

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Kaymakam Arslan, İkizköy’ü ziyaret etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, her hafta bir kırsal mahalleyi ziyaret programında geçen hafta İkizköy Mahallesi’ni ziyaret etti.

Beraberinde Muğla Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Proje ve Yapım Şube Müdürü İsmail Ceylan, Teknik personeller Eşref Okursoy, Serkan Nazlı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Temsilcisi, Milli Emlak Müdürü Mehmet Mertsoy, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ergün Kırova, Aydem İlçe Müdürü Atilla Uzunoğulları, Telekom Müdür Vekili Şener Keleş ve Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yla birlikte 5 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdiği İkizköy Mahalle ziyaretinde Mahalle Muhtarı Muhsin Bilge ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Arslan, daha sonra mahalle meydanında kendilerini bekleyen mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Mahalle Muhtarından mahalle hakkında bilgi alan Kaymakam Arslan, mahalle halkının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Özellikle mahallenin bulunduğu alanda kömür rezervi olduğu için kamulaştırma ve kömür, dekapaj patlatma alanındaki çalışmalar esnasında köye verdikleri rahatsızlığı dile getiren mahalle halkı, yetkililerden sorunların çözümü için talepte bulundular.

Sonrasında, Muğla Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından mahalle sakinlerine mahallenin taşınacağı yerler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mahalle meydanında vatandaşların talepleri dinlendikten sonra mahallede bulunan bakıma muhtaç ailelere Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından erzak yardımı yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık