Kaymakam Gürel’e ziyaretler

ÖNDER Haber -

Kaymakam Gürel’e ziyaretler

Milas Muharip Gaziler Derneği’nden ve Milas İmam Hatip Lisesi’nden heyetler, Milas Kaymakamı Fuat Gürel’i makamında ziyaret ettiler.

Gazilerin nezaket ziyareti

Çanakkale gezisinden dönen Milas Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve eşleri, gezi sonrası Kaymakam Gürel’e de nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Mehmet Sarban ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gezi hakkında Kaymakam Gürel’e bilgi verip emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Kaymakam Gürel ise, “Milas Muharip Gaziler Derneği olarak birbirinize çok bağlısınız. Bu tablo bizi çok sevindiriyor ve gururlandırıyor. Sizler bu ülkenin çok önemli bireylerisiniz. Her şeyin en iyisine layıksınız. Bizler de Milas Kaymakamlığı olarak sizin için yapılacak her şeyde elimizi taşın altına her daim koymaya hazırız” dedi.

Dernek yöneticileri, ziyaretin sonunda Kaymakam Gürel’e teşekkür plaketi sundular.

 

İmam Hatip Lisesi Öğrenci ve Yöneticilerinin ziyareti

Yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren Milas İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ve yöneticilerinden oluşan heyet Milas Kaymakamı Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.

Hutbe Okuma Yarışması’nda İl Birincisi olan Hasan Bayram, Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’nda erkekler kategorisinde İl Birincisi olan Yasin Genç, Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında kızlar kategorisinde İl İkincisi olan Rumeysa Çelik adlı öğrenciler, Okul Müdürü İsmail Aslan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şaban  Karakoç ile birlikte Milas Kaymakamı Fuat Gürel’i makamında ziyaret ettiler.

Öğrencileri başarılarından ötürü kutlayan Kaymakam Gürel, başarılarında emeği geçen öğretmen, yönetici ve velilerine teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Gürel öğrencilere, içinde kitap olan hediye paketleri verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık