10 takım şampiyonluk mücadelesine başladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

10 takım şampiyonluk mücadelesine başladı

TAV Milas Bodrum Havalimanı Kurumlararası Futbol Turnuvası’nın ikincisi 13 Nisan Çarşamba günü oynanan ilk 2 karşılaşma ile başladı.

Turnuvaya 2 grupta 10 takım katılıyor. Oynanacak olan grup maçları sonrasında gruplarında ilk dört sırayı alacak olan takımlar çapraz eşleşmeli eleme çeyrek final karşılaşmaları için sahaya çıkacaklar.

Turnuvanın A grubunda Polisgücü, HMK, DHMİ Güvenlik, Gümrük, ARF; B grubunda ise Havaş, TAV, Gölgemspor, TGS, Çelebi takımları turnuvaya iştirak ediyorlar.

13 Nisan Çarşamba günü oynanan A grubu karşılaşmalarında Selahattin Tireli, Hüseyin Açar, Bahadır Erdem üçlüsü hakem olarak görev yaptılar.

Turnuvanın ilk günü açılış karşılaşmasında geçen senenin finalist takımları olan DHMİ Güvenlik ve Hava Meydan Komutanlığı sahaya çıktılar. Son derece heyecanlı ve güzel geçen karşılaşmayı geçen senenin şampiyonu olan DHMİ Güvenlik Takımı 2 - 1 kazandı.

Turnuvanın ikinci karşılaşmasında ise Polisgücü ve Gümrük takımları sahaya çıktılar ve karşılaşma 4 - 4 beraberlikle sonuçlandı.

Hem Gümrük hem de Polisgücü takımının sporcuları müsabaka içinde centilmenliğe yakışır davranışlar sergilediler ve müsabaka karşılıklı atılan gollerle 4 - 4 beraberlikle tamamlandı.

 

Turnuvada oynanan

karşılaşmaların sonuçları

DHMİ Güvenlik: 2

HVMK: 1

 

Polisgücü: 4

Gümrükspor: 4

 

Havaş: 0

TAV: 1

 

Turnuvada oynanacak

maçların programı

15 Nisan Cuma

Saat 12.00

ARFF:

DHMİ Güvenlik:

 

Saat 13.30

HVMK:

Polisgücü:

 

18 Nisan Pazartesi

Saat 13.30

Çelebi:

Gölgemspor:

 

Saat 15.00

TGS:

Havaş:

 

19 Nisan Salı

Saat 12.00

Gümrükspor:

HVMK:

 

Saat 13.30

Polisgücü:

ARFF:

 

20 Nisan Çarşamba

Saat 13.30

TAV:

TGS:

 

Saat 15.00

Havaş:

Çelebi:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık