Ligin şampiyonluk maçları

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Ligin şampiyonluk maçları

Muğla Süper Amatör Küme Ligi 17 Nisan Pazar günü oynanacak son karşılaşmalarla tamamlanıyor.

Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslemek için 2 takım Pazar günü sahaya çıkacaklar. Lig lideri 48 puanlı Yatağanspor kendi sahasında ligden düşme potasında yer alan 17 puanlı Kavaklıdere Belediyespor ile karşılaşırken ilçemiz takımı 47 puanlı Yeni Milasspor kendi sahasında 39 puanlı Dalyanspor ile oynayacak.

 

Şampiyon Kim Olacak?

Bu sorunun cevabı 17 Nisan Pazar günü Milas ve Yatağan Stadyumları’nda oynanacak olan 2 maçın sonuçları sonrasında ortaya çıkacak.

Yeni Milaspor Dalyanspor’u yenip Yatağanspor’un kendi sahasında Kavaklıdere Belediyespor ile berabere kalmasını veya yenilmesini bekleyecek.

Yatağanspor’un Kavaklıdere galibiyeti ile şampiyonluk umudunu kaybedecek olan ilçemiz takımı Dalyanspor karşılaşmasına mutlak galibiyet hedefi ile çıkacak.

Deniz Kibar’ın teknik sorumluluğunu yaptığı Yeni Milasspor’un son karşılaşmasına Sevdamsın Taraftarlar Derneği yöneticileri ve üyeleri ile Milaslı taraftarlar büyük destek veriyor. Dalyanspor karşılaşmasında tribünleri dolduracak olan taraftarların gözleri saha içindeki mücadele de olurken kulakları da Yatağan Stadyumu’nda gelecek Kavaklıdere beraberliği veya galibiyetinde olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık