Kent Konseyi Başkanlarından ziyaret

Marmaris, Fethiye ve Milas Kent Konseyi Başkanları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanlarından ziyaret

Marmaris Kent Konseyi Başkanı Ufuk Beytekin, Genel Sekreter Hakan Öner, Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan ve Milas Kent Konseyi Başkanı Dr. Çağlayan Üçpınar’ın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Tokat’a Kent Konseylerinin çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.
Kent Konseylerinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Başkan Tokat; 2009 yılında göreve geldiğimizde Milas Kent Konseyi işlevsiz bir vaziyetteydi. O dönemde ilk işimiz Kent Konseyimizi etkin hale getirmek oldu. Ve bu zamana kadar da Milas Kent Konseyi başarılı çalışmalara imza attı. Kent Konseyleri bizlere bir anlamda bedava danışmanlık yapıyor. Çünkü orada her meslekten kişiler bulunuyor” dedi
Milas Kent Konseyi’nin genel kurulunun yeni gerçekleştirildiğin altını çizen Başkan Tokat, “Dr.Çağlayan Üçpınar başkanlığında güzel bir yürütme kurulu oluştu. Ben hem sizlere ziyaret için teşekkür ediyor, hem de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Milas Kent Konseyi başkanımız Çağlayan bey  Milas için, sizler de  Fethiye ve Marmaris için güzel çalışmalara imza atacaksınız” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık