Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kent Konseyi yeni yönetimi ilk kez toplandı

Geçtiğimiz hafta düzenlenen olağanüstü genel kurulla göreve gelen Kent Konseyi Başkanı Çağlayan Üçpınar ve yürütme kurulu üyeleri, ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Kent Konseyi yeni yönetimi ilk kez toplandı
  • 19 February 2020, Wednesday 10:00

Milas Kent Konseyi, yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere pazartesi günü bir araya geldi. Görüş alışverişinin yapılmasının ardından bazı kararlar alındı. Konsey tarafından yapılan açıklamaya göre; yönetmelik gereği Kent Konseyi Genel Sekreterliği için Milas Belediye Başkanı tarafından önerilen 3 isim arasından Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hakkı Arda Varol seçildi.
Konsey ayrıca, yürütme kurulunun 15 günde bir toplanmasını uygun gördü.
Kent Konseyi’nin olağanüstü seçimli genel kurulu sonucu yenilenmesi ile görev süreleri sona eren meclis ve çalışma grupları yerine seçimle kadın ve gençlik meclisi ile çalışma gruplarının oluşturulması kararlaştırıldı.
Konseyde son olarak önümüzdeki dönemde kaymakam, belediye başkanı ve çeşitli sivil toplum kurumları ile görüşmeler yapılması kararlaştırıldı.
Dr. Çağlayan Üçpınar başkanlığındaki Kent Konseyi yürütme kurulu şu isimlerden oluşuyor: İnşaat Mühendisleri Odası temsilcisi Ali Avcı, Makine Mühendisleri Odası temsilcisi Serap Türker, Jeoloji Mühendisleri Odası temsilcisi Cihan Uyanık, Milas Belediyesi temsilcisi Cemil Zeybek, Muhtarlar temsilcisi Aydın Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcisi Mehmet Nergiz, SMMM Odası temsilcisi Sevgi Akyol.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis