Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kermesin geliri teslim edildi

‘Süper Dadım’ olarak da bilinen Özel Milas Anaokulu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, tüm gelirin M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bırakılacağı bir kermes düzenlemişti. Kermesten elde edilen gelir, merkezin müdür yardımcısı Ferhat Güler’e teslim edildi.

Kermesin geliri teslim edildi

Özel Milas Anaokulu’nda eğitim-öğretim gören öğrenci velileri tarafından hazırlanan birçok çeşit yiyecek ve el işi tekstil ürünlerinin yer aldığı kermes, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Atapark’da düzenlenmişti. Kermesten elde edilecek tüm gelirlerin M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel bireylere bırakılacağını belirten Okulun Kurucusu Nazlı Yıldız, toplanan para ile ihtiyaç duyulan televizyonu satın alarak, kurumun müdür yardımcısı Ferhat Güler’e teslim etti.

“Öğrenci velilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla dünya engelliler günü nedeniyle gerçekten çok anlamlı bir etkinlik düzenledik. Toplumdan ayrı göremeyeceğimiz, hepimizin birer parçası olan özel bireylerimiz için farkındalık yaratma adına düzenlediğimiz kermese, halkımız da yoğun bir ilgi gösterdi ve Atapark’ta bizi yalnız bırakmadılar. Aslında hava güzel olmuş olsaydı kermese çocuklarımızı da getirecek, etkinliği daha da renkli hale dönüştürecektik ancak soğuk hava nedeniyle çocuklarımızı getirmekten vazgeçtik. Bu tür etkinlikleri, çocuklarımızı yaşamın her alanında yetiştirme adına önemsiyoruz. Çünkü eğitim, herkesin de bildiği gibi sadece dört duvar arasında verilmekten öteye geçti. Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirme görevini üstlenen bizler de bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

Bu kapsamda etkinlikten elde ettiğimiz gelirle M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ihtiyacı olan bir televizyonu aldık ve merkezin idarecisi Ferhat Güler’e teslim ettik. Bir kez daha katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Ferhat Güler ise topluma örnek bir davranış olarak gördükleri bu katkı için Özel Milas Anaokulu yöneticilerine, çalışanlarına ve kermeste emeği geçen velilere teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis