Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

KIZILAY, ODA BAŞKANLARINI ÜYELİĞE DAVET EDİYOR

Türkiye Kızılay Derneği'nin Milas Şubesi Yönetimi MİTSO'yu ziyaret ederek oda üyelerini, fitre ve zekatlarıyla kurban bağışlarını Kızılay'a vermeye davet etti. Muğla'da en çok kanın Milas'ta toplandığını belirten Kızılay Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci amaçlarının Milas'a kalıcı bir kan merkezi kazandırmak olduğunu söyledi. Türkiye Kızılay Derneği Milas Şubesi Başkanı oda başkanlarını Kızılay'a üye olmaya davet ederken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer Kızalay'a üye olan ilk oda başkanı oldu.

KIZILAY, ODA BAŞKANLARINI ÜYELİĞE DAVET EDİYOR

Milas'ta kapatıldıktan sonra yeniden açılan Türkiye Kızılay Derneği Milas Şubesi'nin yönetimi Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Dernek Başkanı Ayşegül Semerci, Milas'taki oda başkanlarını Kızılay'a üye olmaya davet ederken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Kızalay'a üye olan ilk oda başkanı oldu.

Türkiye Kızılay Derneği Milas Şubesi, MİTSO'yu ziyaret ederek çalışmaların anlattılar. Kızılay'ın Milas ŞubesiYönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Semerci, Başkan Yardımcısı Akın Kuzyaka, Sekreter Vedat Kara, Sayman Kubilay Şener ve Yönetim Kurulu Üyesi Rahman Önder'den oluşan yönetimi MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e faaliyetlerini anlattılar. Milas'ta bir kan toplama merkezi olmamasına rağmen Muğla ilinde en çok kan toplanan ilçenin Milas olduğunu belirten Dernek Başkanı Ayşegül Semerci amaçlarının Milas'a, kolay ulaşılabilir bir yerde kalıcı bir kan merkezi kazandırmak olduğunu söyledi. Semerci, MİTSO üyelerini fitre ve zekatlarla kurban bağışlarını Kızılay'a yapmaya davet etti. Kızılay'a üye sayısını arttırmaya çalıştıklarını da belirten Ayşegül Semerci "Milas'taki tüm oda başkanlarını da Kızılay'a üye olmaya davet ediyoruz" diyerek Reşit Özer'in Kızılay'a üyelik kaydını yaptı. Kızılay genel merkezinden zaman zamanihtyaç sahibi kişiler ve çocuklar için giysi yardımı geldiğini ancak bunlar arasında ayakkabı bulunmadığını anlatan Semerci, bu konuda MİTSO'dan destek beklediklerini söyledi. Ayşegül Semerci, daha sonra Reşit Özer'e Kızılay rozeti taktı ve bir Kızılay bayrağı armağan etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Ayşegül Semerci'nin daveti üzerine Kızılay'a üye olurken "Kızılay'a hepimiz destek olmalıyız. Biz de üyelerimize çağrıda bulunarak fitre ve zekatlarını, kurban bağışlarını Kızılay'a yapmaya davet edeceğiz. Ayrıca MİTSO olarak, imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelendesteği sağlamak isteriz" dedi ve Kızılay yöneticilerine teşekkür etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık