Kooperatif yönetiminden gazilere ziyaret…

TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, Kooperatif Müdiresi Elin Alpay ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Gaziler Derneği Milas yönetimini ziyaret ederek, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin hürriyeti için canlarını hiçe sayan şehitlerimiz ve gazilerimize olan minnet borcumuzu bir kez daha dile getirdi.

Kooperatif yönetiminden gazilere ziyaret…

TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül ve arkadaşları tarafından gerçekleştirilen ziyarette Başkan Gül; “Aslında uzun zamandır bu ziyareti planlıyorduk ancak bir yandan zeytin hasat dönemi, bir yandan da Mart ayının sonunda yapılan yerel seçimler ve bir yandan da kooperatifin iş yoğunluğu nedeniyle yapamadık. Bu anlamda bizleri bağışlamanızı rica ediyoruz” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Fakat sizleri asla ihmal etmek ya da unutmak söz konusu olamaz. Sizler bu ülke için aziz şehitlerimizle birlikte canını hiç düşünmeden, gözünü kırpmadan feda edenlersiniz. Bu nedenle milletimizin gönlünde ayrı bir yeriniz var. Türk insanı için şehit ve gaziler, onların milletimize bıraktığı emanetler hep kutsal olarak kabul edilmiştir. Elbette bu ülkenin dostundan çok düşmanı var ve tarihin her döneminde bu milleti yok etmek, bu cennet vatanı ele geçirmek için her türlü oyuna başvurmuşlardır fakat bugüne kadar başaramadıkları da bir gerçektir. Bundan sonra da bizi bölüp parçalayamayacaklar.

Ben de bundan 10 gün önce torunumu vatan görevi için gönderdim. Millet olarak hepimiz asker doğduk, asker olarak büyüdük ve gerekirse hiç düşünmeden canımızı da bu vatan için feda ederiz.

Kooperatif olarak bugüne kadar daima sizlerin yanında olmaya çalıştık. Her türlü imkânımızı seferber ederek, bir nebze de olsa sizlere olan borcumuzu ödemeye gayret ettik. Ancak ne yaparsak yapalım asla sizlere olan borcumuzu ödeyemeyiz. Bundan sonra da sizlerden gelecek her türlü isteğiniz başımız üstünedir.”

Yapılan ziyaretten son derece mutlu olduklarını belirten Milas Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ise, ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşların daima kendilerine destek olduklarını, hiçbir zaman ve hiçbir konuda yalnız bırakılmadıklarını belirterek, gerçekleşen nezaket ziyareti için teşekkür etti.

Kısa süren sohbetin ardından ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık