Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Levent Gök: “Kritik bir seçimin eşiğindeyiz”

Önceki dönem CHP Ankara Milletvekili, Meclis Başkan Vekili Levent Gök, önceki gün, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Milas’a geldi.

Levent Gök: “Kritik bir seçimin eşiğindeyiz”

Beraberinde CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ile birlikte CHP Milas İlçe Binası ile programına başlayan önceki dönem CHP Ankara Milletvekili, Meclis Başkan Vekili Levent Gök, daha sonra Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve günlerdir ‘İkizköy insanca yaşamak için direniyor’ sloganıyla Akbelen Mevkii’nde ağaçlar kesilmesin diye nöbet tutan direnişçilere destek amaçlı ziyarette bulundu.

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri tarafından karşılanan önceki dönem CHP Ankara Milletvekili, Meclis Başkan Vekili Levent Gök, parti binasında ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, kısa bir ‘hoş geldiniz’ konuşması yaparak, ardından parti çalışmaları ve Akbelen Mevkii’nde kömür elde etmek için 740 dekarlık alanda kesilmek istenen ağaçlar için nöbet tutan direnişçilerle ilgili bilgi aktardı.

İlçe Başkanı Göktepe’nin ardından bu kez partinin Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “Partimizin çeşitli kademelerinde görev almış çokdeğerli bir siyasetçiyi Muğla’da ağırlamaktan son derece mutluyuz” dedi.

İl Başkanı Zeybekoğlu’nun ardından CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Süleyman Girgin, Milas özelinde ve Muğla ile ilgili; siyasi, coğrafi ve ekonomik konularda bilgi aktarırken, Muğla’nın % 60’nın maden sahası olarak işaretlendiğini, bunun sonucu olarak da başta yer altı kaynak suları olmak üzere doğaya ve çevreye büyük zararların verildiğine dikkat çektiler.

“İSTANBUL SEÇİMLERİ ONLARA AĞIR BİR DERS VERDİ”

2002 yılından bu yana Türkiye’nin çok farklı bir anlayışla yönetildiğine dikkat çeken önceki dönem CHP Ankara Milletvekili, Meclis Başkan Vekili Levent Gök; “Bakın artık bu ülkede hiçbir konuda hukuk, yasa, ya da kanunlara bakılmıyor. Denetim mekanizması tamamen yok edildi. Hatırlayın Atatürk’ün hepimize mirası olan Atatürk Orman Çiftliği, birinci derecede sit alanıdır. Buraya bildiğiniz gibi 1100 odalı bir saray yapıldı. İtirazımız üzerine kurul ‘Buraya yapı yapılamaz’ dedi. Ancak ne yaptılar ne ettiler kurul kararını değiştirdiler ve ‘Bu alana resmi kurum binası yapılabilir’ kararı çıkarttılar. Biz bu nedenle ‘Kaçak Saray’ dedik. Bu sadece basit bir örnek… Daha bunun gibi yüzlerce kanunsuz ya da kanunların arka tarafından dolanarak yapılan işler var.

Bu hukuksuzluğa elbet bir gün milletimiz dur diyecek. Bizim iktidarımızda bu talana izin vermeyeceğiz. Yandaş müteahhitler artık bu ülkeyi arpalık olarak göremeyecek, bu milleti daha fazla sömüremeyecekler.

Erken ya da zamanında bir seçim var ve her geçen gün seçimlere yaklaşıyoruz. Yıllardır kendi bölgesinde, partinin her kademesinde görev almış birisi olarak sizlerden isteğimiz ve beklentimiz, bugün eğer bir çalışıyorsanız bundan sonra beş kat daha fazla çalışmalısınız. Bu süreçte özellikle kadın ve gençlik örgütlerimize çok daha önemligörevler düşüyor. Son yerel seçimlerde özellikle tekrarlanan İstanbul seçimleri bize gösterdi ki, örgütlendiğimizde, planlı ve programlı çalıştığımızda başarmak için önümüzde hiçbir engel duramaz. Kaldı ki İstanbul, Ankara ve diğer büyükşehirlerde seçimi kaybetmeleri onlara çok ağır bir ders verdi. Anketler ve kamuoyu yoklamaları da sürekli aşağıya doğru indiklerini gösteriyor. Dolayısıyla rehavete kapılmadan daha fazla çalışmamız gereken bir dönemdeyiz” diyerek, kendi siyasal yaşamından örnekler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Levent Gök ve beraberindekiler Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etmek ve ardından İkizköy Akbelen Mevkii’ndeki direnişçileri ziyaret için ilçe binasından ayrıldılar.         

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis