Maya Gönüllüleri’nden Başkan Tokat’a ziyaret

​​​​​​​Milas Afet Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Gönüllüleri (MAYA Gönüllüleri) Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Maya Gönüllüleri’nden Başkan Tokat’a ziyaret
  • 21 October 2021, Thursday 10:17

Geçtiğimiz yaz yaşanan ve 11 gün süren Milas yangınlarında ekipçe yardımlar noktasında üstün çabalar gösteren MAYA Gönüllüleri Başkan Tokat’a bir ziyaret gerçekleştirdi. MAYA Gönüllüleri’nin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren gönüllüler Başkan Tokat’a üzerinde logoları bulunan tişört ve şapka hediye ettiler. Milas’ta ve başka bölgelerde yaşanan afetlerde her zaman göreve hazır olduklarını belirten MAYA Gönülleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a nazik kabulü için teşekkür ettiler.

‘Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır’

Gerçekleşen ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Gönüllülük esasına göre ister yangın söndürme cephesinde ister güvenli alanda veya diğer noktalarda bu işi bu kadar içselleştirip, bu kadar gönülden sahiplenmeniz, bu acıları yaşayan bu bölgenin insanı olarak beni gerçekten çok duygulandırdı. Bu anlamda sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz taşımıza, suyumuza, ağacımıza havamıza, her şeyimize gönülden sahip çıkacağız. Bu kapsamda gönüllülerimizi toplayıp, hem bir teşekkür hem de geleceğe dönük bir yapılanma bir organizasyon yapmayı planlıyoruz. Geleceği planlama açısından bu organizasyon iyi olacak. Hepinize gösterdiğiniz üstün çabalar ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık