Menteşe ve Milas Mezbaha Tesislerinde kullanılacak

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Menteşe ve Milas Mezbaha Tesislerinde kullanılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi mezbaha tesislerinde hizmet ve hijyen kalitesini arttırmak amacıyla iki yeni kapalı atık taşıma aracı kazandırıldığı bildirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin mezbaha hizmetlerinde uluslararası standartları daha da pekiştirme amacıyla yaptığı çalışmalar sürdürülüyor.

Bu çalışmalar kapsamında Menteşe ve Milas tesislerinde kullanılmak üzere 2 adet 6 ton atık, 1 ton temiz su kapasiteli, kendi kendini yıkayabilen katı atık araçları hizmete girdi.

Alınan bu hizmet araçlarıyla atıklar hijyenik şartlarda çevreye zarar vermeden güvenli bir şekilde atık alanlarına taşınacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan İşletme Onay Belgeli ve TS EN ISO 22000:2005 kalite standartlarındaki mezbaha işletmelerimizi uluslararası kesim standartlarından da üst seviyelere taşıma amacıyla çalışmalar devam ediyor. Menteşe, Milas ve Marmaris mezbahalarına alınan araç ve ekipmanlarla, gıda güvenliği ve hijyenini göz önünde bulundurarak vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık