Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MHP ilçe teşkilatından STK’lara ziyaret…

MHP Milas İlçe Teşkilatı, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının bazılarını ziyaret ederek, yaklaşan yerel seçimler öncesi görüş alışverişinde bulundu.

MHP ilçe teşkilatından STK’lara ziyaret…

Kısa bir süre önce ilçe başkanlığına getirilen Emin Nazmi Ünlüsoy, MHP’li belediye meclis üyeleri Mevlüt Kiriş ve İlhan Şimşek ile birlikte bazı ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret kapsamında; Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ve Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban ziyaret edilerek, yaklaşan yerel seçimler öncesi sivil toplum kuruluşlarının sorunları, talep ve istekleri alınarak, partinin konuya bakış açısı aktarıldı.

MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Sivil toplum kuruluşları artık ülkemizin ve milletimizin ayrılmaz bir parçası, toplumsal sorunların çözümü noktasında görüşlerinin alınarak uygulamaya konulduğu kuruluşlardır. Farklı meslek gruplarına ait sivil toplum kuruluşlarının tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de ne denli önemli olduğu bilinciyle ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla, Milas özelinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve ilçeyi yönetmeye aday bir parti olarak bizden beklentilerini, talep ve isteklerini almak üzere ziyaret ettik.

İlçe genelindeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla görüşeceğiz. Başkan ve yöneticilerinin, Milas’ın nasıl bir kent olmasını istedikleri konusunda değerli görüşlerini alarak, bu düşüncelerinin hayata geçirilmesini sağlayacağız. Çünkü hepimiz aynı geminin içerisinde yolculuk yapıyoruz. Hepimizin ortak paydası Milas’tır. Bu düşünceden hareketle, partimizin yerel seçimlerde programına konulmak üzere sorunları ve çözüm yollarını tartıştığımız bu ziyaretleri önemsiyoruz ve bizlere değerli görüşlerini aktaran tüm sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Partimizin önceliği Milas’ın yaşanabilir, huzurlu bir kent olmasıdır ve bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bizlere iletilen sorunları çözüme kavuşturacak gücü de kendimizde gördüğümüzü dile getirdiğimiz bu ziyaretleri belli aralıklarla sürdüreceğiz” dedi.  

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis