MİGROS’a da sosyal medya uyarısı!...

A.Coşkun EFENDİOĞLU -

MİGROS’a da sosyal medya uyarısı!...

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde “Derin Tarih” adlı dergiyi çıkaran kişiler, hem dergide, hem de bir TV programında Cumhuriyet ve Kurucusu Atatürk’e yaptığı çirkin saldırılarla gündeme gelmişti.

Geçmişte FETÖ’cü bir gazete ve derginin yazarlığını yapan ve bütün olan bitene karşın halen yayınını sürdüren bu Cumhuriyet düşmanı dergi ile ilgili, sosyal medyada bir kampanya başlatıldı.

Bu derginin MİGROS alışveriş merkezlerinde satılmasını eleştiren yurttaşlar, kısa zamanda paylaşıp yaygınlaştırdıkları bir mesajla, bu dergiyi tezgahlarından kaldırana kadar MİGROS’tan alışveriş yapmayacaklarını bildirdiler.

Geçtiğimiz günlerde; 16 Kasım referandumunda İzmir Karşıyaka’dan rekor oranda ‘HAYIR’ çıkması ile ilişkilendirilerek “Karşıyaka Spor Kulübü’nün sponsorluğunu artık yapmayacakları” açıklaması sonrası PINAR grubuna karşı başlatılan PINAR ürünlerini boykot kampanyası, yine sosyal medya üzerinden yaygınlaşmış ve PINAR grubunun satışlarında ciddi düşüşler meydana gelmesi sonrası PINAR’dan, ‘özür açıklaması’ gelmişti.

“Derin Tarih” dergisine karşı kampanya çerçevesinde MİGROS’u uyaran yurttaşların paylaşımı şöyle:

“Migros A.Ş. tezgahlarınızdaki paçavrayı, Derin Tarih isimli ahlaksız dergiyi kaldırmanızı istiyoruz. Cumhuriyet ve kurucusuna düşman bu dergiyi kaldırmadığınız taktirde Pınar’a uygulanan size de uygulanacaktır. Unutmayın, sizden alışveriş eden bizleriz!!! #Migros BU DERGİ RAFLARDAN KALKANA KADAR ALIŞVERİŞ YAPMAYACAĞIM.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık