‘Milas Arena’ya çirkin saldırı

ÖNDER Haber /Şahin ŞAHİN

‘Milas Arena’ya çirkin saldırı

Milas Belediyesi tarafından Güneş mahallesinde ‘Deve Güreşi Alanı’ olarak düzenlenen, futbol karşılaşmaları ve çeşitli etkinliklerde de kullanılan ve ‘Milas Arena’ olarak adlandırılan alandaki soyunma kabinleri ve tuvaletler, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine, bazı kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı.

Arena’nın bulunduğu alana gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerin; lavabo, tuvalet, musluklar ve fayansları kırıp parçaladıkları, binanın tüm camlarının ise taş atılarak kırıldığı zabıta ekipleri tarafından tespit edildi.

Türkiye’de Selçuk ve Yatağan’ın ardından üçüncü sırada gösterilen ve her yıl binlerce kişinin ilgi ile izlediği deve güreşlerinin düzenlendiği, aynı zamanda ‘Afet Toplanma Alanı’ olarak da planlanmış olan ‘Milas Arena’daki tuvalet ve soyunma kabinleri, yapılan saldırı yüzünden kullanılmaz duruma geldi.

Soyunma kabinleri ve tuvaletleri tahrip edilen lavabo ve camları kırılan “Milas Arena”, Milas Belediyesi tarafından tekrar onarılıp hizmete sunulacak.

Olaya tepki gösteren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bu insanlığa yakışmayan bir olay. Kırılmadık  hiçbir şey bırakmamışlar. Bu alanda her sene deve güreşleri düzenliyoruz ve on binlerce vatandaşımız bu alanları kullanıyor. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için gerekli çalışma başlatılacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık