MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN “1 MAYIS EMEK ve DAYANIŞMA” GÜNÜ MESAJI

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, “Ülkemizde olduğu gibi vergi yükünü çeken çalışan kesimin tüm sosyal haklarının sağlanması demokrasinin, iç huzurun ve barışın devamlılığı için temel teşkil etmektedir” diyen Başkan Tokat, hizmet için üretimin her kademesinde bulunan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN  “1 MAYIS EMEK ve DAYANIŞMA” GÜNÜ MESAJI

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı şöyle:

“Bizlerin yaşamlarımızı daha rahat bir şekilde sürdürebilmemiz için üretimin her kademesinde çalışan kesimin soysal haklarının düzenlenmesi toplumun sağlıklı gelişimi için önemlidir. Ülkemizde olduğu gibi vergi yükünü çeken çalışan kesimin tüm sosyal haklarının sağlanması demokrasinin, iç huzurun ve barışın devamlılığı için temel teşkil etmektedir.         1 Mayıs barış demektir, 1 Mayıs hak demektir, 1 Mayıs dayanışma demektir. Üretenle, tüketen arasında uçurumun olmaması demektir. Geçim ve gelecek kaygısının bulunmadığı iç demokrasinin tam anlamıyla oturduğu toplumlarda 1 Mayıslar kazanılmış temel hak ve özgürlükler sayesinde huzurlu bir şekilde kutlanabilirken, ülkemizdeki sosyal adaletsizlik ve eşitsizlik yüzünden bayram havası yerine gerginlik içerisinde kutlanmaktadır.

Kutlama alanlarının seçiminde bile huzursuzluğun yaşandığı ülkemizde; gerginliklerin yaşanmadığı, temel hak ve özgürlüklerin eşit bir şekilde sağlandığı demokratik ve sosyal bir devlet anlayışıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda, gösterdiği ülküye emin adımlarla yürüyerek, ülkemizi hak ettiği çağdaş uygarlık seviyesine taşımak için el ele barış ve dayanışma içerisinde çalışmalıyız.

Hizmet için üretimin her kademesinde bulunan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık