Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN  10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 10 Kasım Atatürk’ü anma günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN  10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi.
’’Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün yıldönümünde bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Biliyoruz ki bugün, Türkiye Cumhuriyeti benliği ve güvencesi altında yaşayan her ferdin özgürce attığı her adımda,  fikri ve vicdanı hür yetiştirilen her nesilde Ata’mızın sonsuz emeği vardır.
Atatürk, dönemin şartlarında yapılması gerekenleri, tüm yoksunluk ve imkânsızlıklara rağmen inanç ve kararlılıkla yerine getirmiş, bizlere geniş ve aydınlık bir ufuk emanet etmiştir. 
Bugün bizlere düşen görev; kazanımlarımızı koruyarak, çağdaşlıktan, laiklikten, özgürlüklerimizden asla bir adım bile geriye düşmeyerek, aldığımız emaneti daha da ileri boyutlara taşımaktır. 
Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, çağdaşlığa gönül vermiş bizlerin, Atamızın bıraktığı eşsiz armağanı korumak ve kollamak adına verdiği mücadele asla bitmeyecek, bitirilemeyecektir.
Bu düşünce ve duygularla, ilke ve devrimleriyle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize söz veriyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını  rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık