Milas Belediyesi Milasspor’da Umutlar Tükendi

Bal Ligi’ne çıkmak için Play Off mücadeleleri devam ederken Muğla Süper Amatör Küme Ligi takımlarından Milas Belediyesi Milasspor deplasmandan puansız döndü.

Milas Belediyesi Milasspor’da Umutlar Tükendi

Milas Belediyesi Milasspor şampiyonluk ve Bal Ligi umutlarını devam ettirme maçında, 17 Mart Pazar günü lig lideri Ortaca Belediyespor'la Ortaca Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İlçemiz takımı bu yenilginin ardından hem 3 puandan olurken hem de şampiyonluk umudunu yitirdi.

Ortaca Belediyespor deplasmanına galibiyet ve 3 puan için giden Milas Belediyesi Milasspor, maçın ilk yarısında 0-0 golsüz beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk gol ev sahibi takımdan geldi. Ortaca Belediyespor 55. dakikada maçta Batuhan Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası Milas Belediyesi Milasspor futbolcusu Şahin Fırat direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Ortaca Belediyespor 75. ve 80. dakikalardan peş peşe attığı gollerle skoru 3-0 yaptı. Ev sahibi takımın gollerini Anıl Sarıoğlu ve Hakan Tice kaydetti.

Maçın son dakikalarında Taner Çekiç penaltıdan Milas Belediyesi Milasspor'un maçtaki tek golünü attı.

Müsabaka 3-1 ev sahibi Ortaca Belediyespor'un galibiyetiyle tamamlandı.

Aldığı bu galibiyetle 5'te 5 yapan Ortaca Belediyespor puan sayısını 15'e yükselterek ligin zirvesinde yalnızlığını sürdürdü. Milas Belediye Milasspor ise bu yenilginin ardından 7 puanda kalarak, ligin 4.sırasına geriledi.

Maç sonunda her zamanki gibi her iki takımın taraftarları arasında istenmeyen görüntüler oluştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık