Milas Belediyesi tarafından başlatılan peyzaj çalışmaları devam ediyor

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, kent kavşaklarında yapılan  peyzaj düzenlemesi ile ilçeyi estetik bir görünüme kavuşturma çalışması devam ediyor.

Milas Belediyesi tarafından başlatılan peyzaj çalışmaları devam ediyor
  • 14 February 2019, Thursday 16:34

Çevre  yolu üzerinde yer alan Selimiye mahallesi girişinde bulunan kavşakta başlattığı  peyzaj düzenlemesi ile Milas’ın çağdaş ve modern bir kent görünüme kavuşmasını sağlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ayrıca diğer mahalle meydanlarında da düzenleme çalışmasına devam ediyor.

Ekipler son olarak yaptıkları çalışma neticesinde Selimiye mahalle girişinde bulunan kavşak ve Kızılcayıkık mahallesi meydan düzenlemesini tamamladı. Mevsime uygun çiçeklerle donatılan,ponza ve dolamit taşı ile de estetik görünüme kavuşturulan kavşak ve meydanlar vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

İlçedeki kavşakların ve mahalle meydanlarının peyzaj düzenlemelerinin belirlenen program dahilinde yapılmaya devam edeceğini kaydeden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, özellikle karayolu üzerindeki kavşakların güzel bir görünüme kavuşturulduğunu, cadde,sokak ve refüjlerde devam eden çalışmalar sonucunda ilçenin daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık