Milas Belediyesi’nden 8 ve 15 Mayıs Pazaryerleri açıklaması..

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilen genelge doğrultusunda  tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satış yapılacak Pazar yerlerine yönelik  Milas Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Milas Belediyesi’nden 8 ve 15 Mayıs Pazaryerleri açıklaması..

İlçe merkezi, köyler ve beldelerde kurulan tüm pazaryerlerinin açık olacağı belirtilen açıklamada sadece Salı Pazarını kapsayan düzenleme yapıldığının altı çizildi.

 Salı pazarı esnafının 2 grup halinde tezgahlarını açabileceğinin belirten Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış ; “ Salı Pazarında yeri olan  esnafımızı 2 gruba ayırdık, buna göre  isimlerini belirttiğimiz bir grup pazarcımız  8 Mayıs Cumartesi, bir grup pazarcımız  ise 15 Mayıs Cumartesi tezgahlarını açabilecek. Salı pazarında tezgah açamayan esnafımız ilçe genelinde kurulan diğer semt pazarlarımızda ki yerlerinde tezgah açabilecek” dedi.

Tam kapanma döneminde artan vaka sayılarını göz önüne alarak tüm tedbirleri aldıklarını belirten Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış ; “8 ve 15 Mayıs tarihleri arasında ilçemiz genelinde açılacak tüm Pazar yerlerinde vatandaşların pandemi kuralları doğrultusunda maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini  rica ediyoruz. Zabıta Müdürlüğü olarak bizler tüm tedbirlerimizi aldık. Bu doğrultuda Pazar tezgahları arasında en az 3 metre mesafe olması, Pazar yerlerine giriş ve çıkışların tek noktadan yapılması ve içeride oluşabilecek yoğunluğu azaltmak adına kontrollü giriş,  çıkış yapılmasını sağlayacağız. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın da kendilerine en yakın Pazar yerlerine gitmelerini istiyoruz” dedi.

8 mayıs ve 15 mayıs cumartesi günleri Salı Pazarı’nda tezgah açabilecek pazarcılar isimlerini,  Milas Belediyesi www.milas.bel.tr web adresinden öğrenebilirler..

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık