Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi’nden üreten çiftçiye fide desteği

​​​​​​​Milas Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaşayan yurttaşların ekonomik refah seviyelerini arttırmak ve sürdürülebilir kalkınma anlayışı ile alternatif gelir yaratabilmek amacıyla gerçekleştirdiği proje ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Milas Belediyesi’nden üreten çiftçiye fide desteği

%50 hibeli kışlık sebze fidesi desteği…

Gerçekleştirilen proje kapsamında Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından talepte bulunan ve uygun koşulları sağlayan vatandaşlara %50 hibeli kışlık sebze fidesi desteği sağlanacak.

Başvurular 5 – 8 Temmuz tarihleri arasında…

Başvuruların 5 – 8 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı bildirilirken, başvuruda istenen belgeler 2022 yılı ÇKS belgesi, Ziraat Odası Kayıt Belgesi, Kimlik Fotokopisi ve Talep Formu olarak açıklandı. Destekleme yapılacak kışlık sebzeler ise Beyaz Lahana, Kırmızı Lahana, Brokoli ve Karnabahar olacak.

Başvuru için gerekli olan talep formları Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edilecek olup, talep formları müdürlüğe şahsen teslim edilecek. Destekleme ile ilgili yasal bilgilendirme üreticilere şahsen yapılacak. Ayrıca proje hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız (0252) 512 28 26 no’lu telefonu arayabilecek.

Projemiz tüm çiftçilerimize hayırlı olsun…

Proje hakkına açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas Belediyesi olarak daha insana dokunan, daha üretime dönük ve özellikle ekonomik sıkıntıları çok derin hissettiğimiz bu dönemde aile ve şahıs bütçesini geliştirecek destek ve programlar gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından talepte bulunan ve uygun koşulları sağlayan vatandaşlarımıza %50 hibeli kışlık sebze fidesi desteği sağlanacak. Projemizin tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis