MİLAS BELEDİYESİNİN KIŞ DÖNEMİ KURSLARI BAŞLIYOR

Milas Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak çocuk ve yetişkinlere yönelik verilen Kış Dönemi Kurslarına kayıtlar başladı. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek müzik, karikatür,İngilizce,yaratıcı drama,ahşap şekillendirme,nakış-biçki-dikiş ve dekoratif ahşap süsleme olmak üzere toplam 7 branştaki kurslara başvurular, 31 Aralık 2018 Pazartesi gününe kadar devam edecek.

MİLAS BELEDİYESİNİN KIŞ DÖNEMİ KURSLARI BAŞLIYOR

Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nce düzenlenen kış kursları eğitimleri, alanında uzman eğitmenler tarafından Güllük Mahallesi Kültür Sanat Merkezi,Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi, Hacı Aliağa Konağı,Atatürk Kültür Merkezi ve (MİŞTİ) Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu Çalışma Salonu’nda verilecek.

Kurslara katılımın her dönem arttığını ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Kurslara katılan vatandaşlarımız hem eğitim alıyor becerilerini geliştiriyor, hem de kurs ortamında yeni dostluklar kurarak sosyalleşiyorlar. Kursiyerlerimiz daha sonra açtıkları sergiler ile el emeği, göz nuru eserlerini sergileme ve satışlarını yapma fırsatı da bularak, ev ekonomilerine katkıda sağlıyorlar.” dedi.

Müzik, karikatür,İngilizce,yaratıcı drama,ahşap şekillendirme,nakış-biçki-dikiş ve dekoratif ahşap süsleme branşlarının yer aldığı kış kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, başvurularını 31 Aralık 2018 pazartesi gününe kadar Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne ve Güllük mahallesi Belediye Hizmet binasında bulunan Zabıta birimine yapabilecekler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık