Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Hükümet Konağı taşınıyor..

​​​​​​​1980 yılında kentin merkezinde inşa edilen Hükümet Konağı’nın, uzunca bir süreden beri taşınması gündemdeydi. Binanın güçlendirilmesi gerekirken, ayrıca asansörünün olmaması, binanın da zaman içinde kimi eklemeler yapılsa da yetersiz olması, bu kararın alınmasına neden oldu. Güçlendirme ve tadilat yerine, eski binanın yıkılarak, Hükümet Konağı’nın yeni yapılacak hizmet binasında hizmet vermesi uygun görüldü.

Milas Hükümet Konağı taşınıyor..

Alınan karar gereği, Hükümet Konağı’ndaki Mal Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Turizm Danışma Bürosu yeni hizmet binası yapılana kadar başka bir binada hizmet vermeye başlayacak.

Taşınma işleminin önümüzdeki hafta ortasına kadar tamamlanacağı belirtilirken, geçici olarak Mal Müdürlüğü ve Milli Emlak’ın Orman Müdürlüğü civarında bir binaya taşınacağı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın Osman Badraslı Yurdu arkasındaki kendi binasında hizmet vereceği, bunun dışında, Kaymakamlık ve diğer kurumların, çevre yolunda, Menteş Kavşağı civarında, MUSKİ’nin karşısındaki Zeytinpark’a taşınacağı öğrenildi.

Yeni Hükümet Konağı’nın ise, eski Endüstri Meslek Lisesi’nin olduğu yerde yapılacağı, boşaltılan Kaymakamlık binasının ise yıkılarak, yeşil alan olarak bırakılacağı, Atatürk Anıtı’nın bulunduğu alanın böylece genişleyeceği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis