“Milas Kapalı Spor Salonu, yaz aylarında yıkılıp yenilenecek”

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

“Milas Kapalı Spor Salonu, yaz aylarında yıkılıp yenilenecek”

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçemizde yaptırılan tenis kortlarının zemini standartlara uygun olmadığı için sökülüp yeniden yapıldı…

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, geçtiğimiz günlerde ilçemize gelerek bazı tesislerde incelemelerde bulundu.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy’un da eşlik ettiği Öçalmaz, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Şehir Stadyumu yanında geçtiğimiz yıl yaptırılan tenis kortlarının zemininin yenilenme çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Zeminin standartlara uygun olmadığının tespit edildiğini, bu doğrultuda yenileme çalışmalarına başladıklarını belirten Öçalmaz, “Zemin ihalemiz şartnamesine uygun yapılmamış. Geçici kabul işlemleri sırasında durumun fark edilmesi üzerine çalışmayı yapan firmaya sorunu bildirdik. Firma da hava muhalefeti nedeniyle çalışmaları yapamamıştı. Geçtiğimiz günlerde hatalı zemin söküldü, yenisi yapıldı” dedi.

 

1 ay içinde hizmete girecek

Geçtiğimiz yıl aynı alan içerisinde inşa edilen Gençlik Merkezi’nin de bir ay gibi kısa bir sürede faaliyete geçeceğini dile getiren Öçalmaz, “Şu anda hizmet alımlarıyla ilgili süreç işliyor. Bir ay gibi bir sürede Gençlik Merkezimiz hizmete girecek” dedi.

 

Yıkım işlemi için

yazışmalar tamam

İlçemiz merkezindeki Kapalı Spor Salonu’nun yıkılarak yerine yenisinin yapılması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Öçalmaz, “Yıkım ile ilgili evrak işlemleri tamam. Şu anda yeni maliyet hesapları yapılıyor. Bu yaz, inşallah eski salonumuz yıkılarak yenisinin çalışmalarına başlanılacak. Bu sırada Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüz bu çalışmalar sırasında Gençlik Merkezi’nde hizmet verecek. Daha sonra yeniden yerine taşınacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık