Milas Merkezi Teğet Geçecekler

Bodrum ve Milas bu yıl da 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na ev sahipliği yapacak. Ancak geçtiğimiz iki yılın aksine bu yıl bisikletçiler farklı bir güzergahta yarışarak Milas merkezi teğet geçecek.

Milas Merkezi Teğet Geçecekler

24 Nisan Çarşamba günü Marmaris-Bodrum, 25 Nisan Perşembe günü ise Bodrum-Kuşadası arasında gerçekleşecek yarışta dünyaca ünlü bisikletçiler pedal çevirecek.

21-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışta 24 takım yer alırken, 4. ve 5. etaplarda bisikletçiler Milas ile Bodrum’un güzelliklerinden geçerek finişe ulaşacaklar. 24 Nisan Marmaris-Bodrum etabında Marmaris’ten start alacak olan bisikletçiler, Muğla-Yatağan üzerinden değil de Akyaka üzerinden Ören’e ulaşacak.  Bu yıl kıyı şeridini takip ederek yarışacak olan bisikletçiler, Ören üzerinden Türkevleri ve Çökertme’den devam ederek Bodrum’a ulaşacak.

25 Nisan Bodrum Kuşadası etabında ise Bodrum’dan start alacak olan bisikletçiler bu kez Güvercinlik’ten devam edip, Dörttepe ve Ekinanbarı ve Koru Köyü’nü geçtikten sonra, Pilav Tepe kavşağından dönerek, Gürçamlar ve Kazıklı üzerinden  Akbük- Didim-Kuşadası’na ulaşacaklar.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bu yıl diğer yılların aksine Milas merkeze uğramadan, kıyı şeritlerini izleyen, çam ve zeytin ağaçları arasında farklı bir parkurda yarışacak.  

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’ndan bisikletçilerin takip edecekleri güzergahlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

4.Etap (24 Nisan):

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit...

5.Etap (25 Nisan):

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit...

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık