Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas olmadan Bodrum olmaz

Önceki gün Bodrum İş İnsanları Derneği’nin kuruluş gecesi ve dernek binasının açılışına katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Milas olmadan Bodrum olmaz

Geçen Kasım ayında kurularak faaliyetine başlayan Bodrum İş İnsanları Derneği’nin kuruluş gecesi ve dernek binasının açılışı, düzenlenen kokteyl ve konserle yapıldı. Bodrum iş ve sosyal hayatının tanınan isimlerin katıldığı görkemli geceye, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer de katıldı.

Kent Tv’nin haberine göre; açılışta bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum ve Milas’ın iki kardeş ilçe olduğunu ifade ederek, “Bu güzel organizasyon ve derneğinizin kuruluş çalışmaları için sizi kutluyorum. Bodrum sadece ülkemiz için Dünya açısından önemli bir marka. Üzerinde çok çalışılması gereken, projeler üretilmesi gereken bir marka. Bu dernek bu çalışmalara, bu projelere çok olumlu katkılar verecek. Bu anlamda yeni ufuklar açacaktır. Bu yüzden derneğin kuruluşunu önemsiyoruz. Bodrum için çalışmak istiyorsanız, Milas için de çalışmak zorundasınız. Çünkü Milas olmadan Bodrum olmaz. Biz coğrafyadan ve tarihten gelen ayrılmaz bir bütünüz. Biz Milaslılar olarak Bodrumlu kardeşlerimizin kardeşlik duygularını en içten şekilde yüreğimizde taşıyoruz. Çalışmalarımızı ve projelerimizi bu çerçevede üretiyoruz.” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer de yaptığı konuşmada, “Az önce başkanımın da söylediği gibi Milas ve Bodrum bir bütün. Böyle bir gecede davet aldığımız için çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık