Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Üyelerinden Kampanyaya Destek

​​​​​​​Muğla Eskişehirliler Eğitim ve Sosyal Kültür Derneği tarafından başlatılan Mavi Kapak Toplama Kampanyasına Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği üyeleri de katıldı. Dernek üyelerinin topladığı mavi kapaklar, Muğla Eskişehirliler Eğitim ve Sosyal Kültür Derneği Başkanı Erhan Sayın’a teslim edildi.

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Üyelerinden Kampanyaya Destek

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği, Muğla Eskişehirliler Eğitim ve Sosyal Kültür Derneği tarafından başlatılan mavi kapak toplama kampanyasına katılarak destek oldu.

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği üyelerinin ihtiyaç sahibi çocuklara defter, kitap gibi kırtasiye malzemeleri ve engelli sandalyesi alımında kullanılması için topladığı mavi kapaklar Muğla Eskişehirliler Eğitim ve Sosyal Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Sayın’a teslim edildi.

Biriktirilen mavi kapakları Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, dernek üyeleri Durmuş Tayfun Uslu ve Ecenur Gönül, Erhan Sayın’a teslim etti. Kampanyaya destek veren dernek başkanı ve üyeleri çağrıda bulunarak; “Mavi kapak kampanyasına siz de destek olabilirsiniz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık