Milas’ın 41’inci Zeytinyağı markası: ‘Metebey’

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas’ın 41’inci Zeytinyağı markası: ‘Metebey’

 

MİTSO’nun çalışmalarıyla Milas zeytinyağının kalitesinin farkına varılmaya başlamasıyla birlikte son birkaç yıl içinde zeytinyağı markası sayısı 40’a ulaştı. Son olarak Milas’ın Şenköy mahallesinde organik ve sızma zeytinyağı üretimi yapan Metebey markası, Milas’ın 41’inci zeytinyağı markası oldu.

Firma yöneticisi Ayşe Mete, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek, MİTSO’nun Milas zeytinyağının kalitesinin artması ve tanıtımı için yapılan çalışmaları için teşekkür etti.

Metebey markasıyla zeytinyağı ürünlerini İstanbul’daki organik ürün satan mağazalar aracılığıyla satışa sunduklarını belirten Mete, “Bir süredir MİTSO’nun Milas zeytinyağının kalitesinin arttırılması ve tanıtımının yapılması için sürdürdüğü çalışmaları yakından izliyoruz. Özellikle Milas zeytinyağına MİTSO tarafından coğrafi işaret alınması, zeytinyağımızın değerine değer kattı. Size çok teşekkür ederiz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, ilçemizde zeytinyağı markası sayısının kısa sürede 40’a çıktığını belirterek, “Milas zeytinyağında 41’inci markayı siz aldınız. Kırk bir kere maşallah, diyelim. Milas’ta zeytinyağında markalaşmaya çok önem veriyoruz. Milas’ın zeytinyağı markalarını odamızın internet sayfasında yayınlıyoruz. Sizin markanızı da hemen listeye ekleyeceğiz. Biz de sizden, ürettiğiniz zeytinyağının kalitesinin Milas zeytinyağının coğrafi işaret standartlarında olmasını ve Odamızdan Coğrafi İşaret etiketi alarak yağınızı coğrafi işaret etiketiyle satmanızı bekliyoruz” dedi.

Özer’in bu sözleri üzerine Ayşe Mete, yeni ürün zeytinyağı için MİTSO’dan Coğrafi İşaret alacaklarını sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık