Milas’ın altın madalyalı şampiyonu

Milas Özel Final Lisesi’nin Halter sporcusu Berke Yusuf Demir, Kasım ayı sonunda katıldığı Ukrayna’nın Kiev şehrinde yapılan Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda, kilosunda dünya rekorunu kırarak, altın madalyayı Milas’a getirdi. GPA Halter Federasyonu tarafından düzenlenen okullar arası Halter Dünya Şampiyonası’nda ilçemizi temsil ederek elde ettiği başarıyla hem ülkemizi hem de şehrimiz Milas’ı gururlandırdı.

Milas’ın altın madalyalı şampiyonu

Şampiyonu kabul ederek kutladı

Ukrayna Kiev’de yapılan Dünya Halter Şampiyonasında Dünya rekoru kırarak şampiyon olan Milas Özel Final Lisesi sporcusu Berke Yusuf Demir,geçtiğimiz hafta içersinde Milas Özel Final Lisesi Okulu yöneticileri, antrenörü Çağrı Arıkan ve Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile birlikte Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ederek şampiyona ile ilgili genel bilgiler verdiler.

Şampiyon sporcu Berke Yusuf Demir’i elde edilen bu büyük başarı nedeniyle kutlayan Kaymakam Eren Arslan, bu tür başarıların Milas’ın adını en iyi şekilde duyurduğunu belirterek kazanılan şampiyonluk için hem sporcuyu hem de okul yöneticilerini tebrik etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık