Milas’ta Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi Açıldı

İlçemiz Milas’ta yeni bir mekân daha hizmete açıldı. Sağlık sektörüne hizmet edecek olan ve Okan Zorlu tarafından hizmete sunulan Fizyo Sağlık ve Terapi Danışmanlık Merkezi Milas İsmetpaşa Mahallesi Zekeriya Gümüşkesen Caddesi Kuloğlu Apartmanı altında hizmete girdi.

Milas’ta Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi Açıldı
  • 04 September 2019, Wednesday 9:49

2 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen açılışa Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı, Hüseyin Çöllüoğlu, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri Cemil Zeybek, Halil Mutlu, Harun Reşit Çavuşoğlu, Mehmet Ateş, Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas İsmetpaşa Mahalle Muhtarı MevlütKorkmaz, Milas Arena Spor Salonu sahipleri Sercan ve Çisem Günay, Sağlık Merkezinin sahibi Okan Zorlu’nun ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fizyo Terapi ve Danışmanlık Merkezinin açılış öncesinde mekânı Milaslılara kazandıran genç iş adamı Okan Zorlu yaptığı konuşmasında,“sağlık sektörüne hizmet edecek olan bu mekânda vatandaşlarımızın dertlerine çare olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız”, diyerek açılışa katılan konuklarına teşekkür ettiğini söyledi.

Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da yaptıkları konuşmalarda Milas’ın böyle güzel bir sağlık merkezine ihtiyacı olduğunu söyleyerek, tedavi görecek tüm hastalara şifa dileklerinde bulundular.

Yapılan konuşmalar sonrasında açılışa katılan konuklar kurdele keserek açılışı tamamladılar. Açılış etkinliğinin sonunda Sağlık Merkezini gezen konuklar, burada yapılacak çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aldılar.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık